Opinie Sportowe lato 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 11 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Witam narzekających i tych zadowolonych.
    Pewnie ,że damy radę.
    Babcie i dziadkowie niech leniwe wnuczęta zaprzęgną do roboty na swoich farmach to i globalowi damy radę;)

2. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

Witam o poranku :)

Oczywiście, że takie globalne zadanie jest korzystne tylko dla BP, sądzę że jest tak policzone aby spokojnie skończyc je zadaniami indywidualnymi8). Poza tym będzie napędzanie paniki (np.: wolne posuwanie się paska postępu), aby ludzie kupowali SP za żywą gotówkę. Ja również pamiętam jak ostatnie globalne zadania, jaka niezdrowa atmosfera była :wuerg:, jaki generalny ból końca pleców i teraz zaczyna się ponownie to samo.8)

gretag, tosia, ross2 i dalsza osoba lubią to.
  3. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

ostatnio nigdy nie udało sie ukonczyc globalnego

gretag lubi to.
  4. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

ostatni kojarzę ,ze udało się zakończyć

5. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Do tych co po cichu liczą na szczęście ;)- nie liczcie na ilość graczy nawet tych aktywnych i na wysokich poziomach ;)w rozważaniach globalnych a na siebie samych :)

Bo to że są i ich stać nie znaczy że ot tak oddadzą do globalnego,
    wręcz przeciwnie u wielu Miecio stoi na straży stodoły i nie pozwala jej tknąć a tym bardziej zawartości.

Nadzieja w takich którzy lubią wyzwania i zabawę i nie będą dusić głodnego zwierzaka w stodole a wezmą go w podróż globalną.

To kwestia nastawienia charakteru a niekoniecznie ilości graczy czy stanów posiadania
    bo każdy może nawet podczas eventu zamiast siać wyhodować zwierzaki i oddać i to już będzie coś
    ziarnko do ziarnka? :)
    a jak wiecznie ktoś tam woli dusić ścibolić bo mi szkoda a tego żal ale pnącze bym chciał /a xD to możemy się patrzeć na pasek globala i analizować
    ja tam nikomu na ręce nie patrzę wiem że jeden wrzuci za dużo inny wcale, nie pytam kto da więcej xD jest event jeśli się decyduję robić to robię i się staram go ukończyć i tak ma się w każdym evencie i w tym też. Co mogę to oddam i mam nadzieję że i tak się uda pomimo że globalny zrobi garstka wśród liczby graczy jaką bierzecie pod uwagę.

Mnie tam cieszy wygrana o którą się walczy nawet jeśli to jest wirtualne pnącze :)

Niech lepiej bp pilnuje paska globalnego by się nie zawieszał bo globalne otrzęsiny zrobimy :)

Fajny event się zapowiada z emocjami :) - oczywiście robimy :)

6. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witaj Ewuś napisz sówkę do mnie bo mi wyskakuje że nie ma takiego gracza ,prezencik poleci
    Event oczywiście robię jak zwykle zresztą

gretag i tosia lubią to.
  7. ross2

ross2 Komandor forum

Ewus to cos trzeba temu zaradzic :inlove:kupuj zwierza teraz bo bedzie pewnie jeszcze drozszy o_O

Ostatnie edytowanie: 12 sierpnia 2016
  8. apollo1408

apollo1408 Forumowy żółtodziób

...dokladnie mysle, tak samo!...:)

Celestyna i gretag lubią to.
  9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Foczunia84, apollo1408
    Ale nie każdego stać na wyhodowanie np. złotej gęsi albo jakiś innych zwierząt hodowlanych lub też (tak jak ja i Norbi) uważa, że nie warto wydawać SP na ten global... No, może ewentualnie na zarobek, ale to inna sprawa;) A w poradniku jak wół (a nie jakimś drobnym druczkiem) pisze, że (tak w skrócie)

"Kto ukończy część indywidualną, również dorzuci się do części globalnej"

Ale zapewne to tylko moje zdanie, prawda8) ? A nie połowy robiących ten event, jak nie więcej...8) A tak poza tym - już siejecie presję i teorię "Jak nie wrzucisz kolorowej gęsi, psa, krowy czy też ryby; będziesz nikim, bo ja tak zrobię":mad: Zrozumcie, każdy na swój sposób robi eventy i trzeba to uszanować... Zacytuję jeszcze coś (pewnie bardzo znane), ale tylko tego fragment:)

"Nie patrzcie wilkiem na człowieka"

A Wy to robicie, jakbyście byli zaprogramowanymi przez BP robotami, których zadaniem jest dać im zarobić-.-

Dobra, zrzuciłem to z siebie... Dzięki za uwagę:)

Ostatnie edytowanie: 12 sierpnia 2016
  10. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

A ja też jestem zagranicą i też będę robić, bo nie trzeba siać. I też często wyjeżdżam. I dołoże się do globalnego , już mam przygotowane szklane żaby na tą okoliczność. Zgryzliwy jesteś. Lubię takie ewenty, kilka mintut i gotowe.

Cytat umoderowanego posta wycięłam.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 sierpnia 2016
  11. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

ujjj a po co żaby???????

12. conrado255

conrado255 Czeladnik forum

skrobne sobie :) co do globala :) wątpię żeby każdy pisał do swoich sąsiadów z zapytaniem czy skończyli indywidualne zadanie więc tylko BP tak na prawdę wie ile graczy zrobiło swoje :) i od BP będzie zależało jak ten pasek będzie sie posuwał w globalnych to jest czysta manipulacja i jakiś wpływ na graczy bo wiadomo żeby każdy chciał mieć te pnącze ;)

krasnoludek10, tosia oraz gretag lubią to.
  13. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

czytam te wpisy i w zasadzie nie wiem czemu taka wrzawa w tym wątku. We wcześniejszych globalach każdy otrzymywał nagrody czy brał udział czy nie (mnie też to się w pewien sposób nie podobało). Teraz już jest taka możliwość wykluczona - nie wrzucisz do globala zwierzątek w wartości 240 tys.(zadanie indywidualne) nie dostaniesz pnącza. Wrzucisz 60 tys - masz jeden item z globala. Teraz wg mnie jest sprawiedliwie bierzesz udział w evencie masz nagrody. Może nawet nie będzie potrzeby by dorzucać coś poza wkładem w indywidualną część eventu.

14. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

dało dało z bobrami przeca:)))

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Moim zdaniem,nie ma co bić piany-każdy się do globalnego dorzuca,robiąc podstawowy8) Reszta zależy od zasobności stodoły graczy i od ich fantazji-ma,to da,nie ma,to nie da.;) Też zamierzam coś podorzucać-będę pasek obserwować.Nagrody,jak nagrody,wszystko,co dają za darmoszkę lub trochę pracy na farmie,się przydaje.Wiadomo przecież,że BP,to nie fundacja charytatywna,zarabiać na grze musi.Kupiłam 150 Florenów,dokupię SP,żeby się na BB pobawić,bo event podstawowymi zwierzakami robię.

16. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Kochani skończmy te wycieczki. To tylko gra. Wiadomo, że jeżeli ktoś nie zrobi całego indywidualnego nie dostanie pnącza, lub coś więcej - zależy ile zrobi. Do globalnego nawet najmniejszy wynik będzie się liczyć. Po drugie nie ma przymusu robienia ewentu - chcę robię, nie to nie i to jest indywidualna sprawa każdego z graczy. Po co się kłócić - i tak nikt z nas nie będzie wiedział co kto zrobił i ile wrzucił do wspólnego worka jak się tym nie pochwali zamieszczając screen.Ja na pewno zrobię "to co moje" i do worka też coś się znajdzie a chwalić się nie zamierzam. Przyjemnej zabawy

17. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

i o tym właśnie napisała Sekme i krasnoludek10, o niezdrowej atmosferze jaka się tworzy w czasie takich eventów :wuerg:. Ja nie rozumiem też tej presji na tych graczy którzy mają pełne magazyny i nie chcą ich w takich eventach opróżnic. Mają pełne magazyny, bo może grają więcej, płacą więcej czy grają lepiej. Zadanie indywidualne jest wkładem w globalne i to nie małym, więc po co ta presja8)

18. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

podpisuję się pod tym dwoma łapkami:))
    Nie wiem po co te nerwy,szkoda by mi było zdrowia i czasu na to.
    Jest tyle problemów w życiu realnym i jeszcze jakbym miała sie denerwować grą to by było dla mnie bez sensu.
    I tak nie mam wpływu na innych ludzi,robię event za siebie i dla siebie.
    Zrobimy global to dobrze ,nie to tyż świat się nie zawali.
    Ma to być wspólna zabawa i praca zespołowa,ostatnio się udało,dlaczego teraz by miało się nie udać.
    Jakbym miała od razu myśleć że sie nie uda to nie wrzucałabym do wspólnego wora.
    A że jeden wrzuci mniej a drugi więcej to normalne,każdy wrzuca na ile go stać:))))

19. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ewent ruszył .
    Zrobiłam zadania z krówką i pieskiem .
    Teraz muszę poczekać do 18 , bo gąski w oazach , a one następne w kolejności do oddania , kurcze .

20. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Event indywidualny zrobiony