Opinie Sportowe lato 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 11 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witajcie Farmerzy,

Na farmę zawitały gorące sportowe emocje. Po okresie wyczerpującego treningu Kot Mięśniak startuje w zawodach w podnoszeniu ciężarów.

1.png

Piątek 12.08.2016, godz. 14:00

Czwartek 18.08.2016, godz. 14:00

111.png

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

tosia lubi to.
  2. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Itemy ani pnącze nie są warte zachodu. Część podstawową można zrobić normalnymi zwierzakami. Przy takich nagrodach global praktycznie nierealny do zrobienia.

3. mikki90

mikki90 Okazjonalny autor

no szału nie ma pnącze słabiutkie raczej w to nie wchodzę a wy

4. RWM41

RWM41 Ambasador forum

indywidualny do zrobienia w pięc minut. Ciekawe czy na weekend BB? można by podciągnąc np żaby

tosia, marocco oraz panoramaogrodnicza lubią to.
  5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A te kolorowe,to ze stodoły,tak?Nie,że trzeba je wyhodować podczas eventu.

6. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    A ja z kolei myślę, że zupełnie fajny event i na spoko można oddać do globalnego co najmniej towar za ok. 2.000.000 sg. Uważam, że każdego gracza stać na taki "wydatek".

7. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

znowu zadanie globalne, pewnie aby sprawdzic ile graczy zostało xDxD globalnego nie robię, bo nigdy nie robiłam, jak ktoś chce to niech wrzuca 8) , ale moim zdaniem to dośc ryzykowny pomysł dla producentów gry 8). Był jeden global, który im się nie udał i tak może byc tym razem.
    Zakładam, że BB będzie w weekend:D

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Bez obrazy,ale takie osoby nie powinny dostawać nagród z globalnego....Warunkiem powinno być dorzucenie się eventu.

9. chris975

chris975 Fanatyk forum

Bry :)

Event prosty. Styknie 150 psów czy 200 zwykłych rybek :) - ehh liczyłem na jakiś zarobek na targu...xD
    Pnącze marne ale jeżeli w poradniku nie ma błędu i wkład indywidualny liczy się do globala to wystarczy jak 40000 zrobi część indywidualną i nic nie trzeba dorzucać :)

240000 - tyle włoży każdy kto chce dostać pnącze bo warunkiem jest zrobienie 4 zadań indywidualnych.

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Trochę wyposzczona jestem po urlopie, wiec z utęsknieniem czekałam na ten event. Oczywiście robię i myślę, że podobnie jak z bobrami na pewno nam się uda zrobić i zadania indywidualne i global. :)

11. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

obrazy nie ma, a takowe się dorzucają gdyż zasoby dostarczone w ramach zadania indywidualnego są doliczane do zadania globalnego8) więc warunek spełniony8)

12. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

Witam wszystkich serdecznie. Co do tematu - no najlepiej nie oddawać a czekać na nagrody po skończeniu eventu. Im więcej osób odda coś (nie wypruwając flaków) to będzie łatwiej dla wszystkich farmerów. Gra jakby nie było jest zabawą:)

13. Megan

Megan Komandor forum

Zgadzam się, do globalnego powinni wszyscy dorzucić, mniej lub więcej lecz to powinno być warunkiem otrzymania nagrody z globalnego.

Event robię, zwierzaków podstawowych mam dość sporo.

14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Chyba oczywiste jest,że mam na myśli wrzucenie towarów poza zrobieniem zadania indywidualnego.

15. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

To się tak fajnie mówi :p, ja osobiście oddam coś do globalnego (jak zawsze )po skończeniu indywidualnego ;)nie zbiednieję ;). Ale zobaczysz ile będzie głosów -nie opłaca się, nie jestem głupkiem, nie mam tyle zwierza- i inne podobne wykręty :(. A jeśli jakimś cudem uda się zrobić globalny to bardzo chętnie będzie się korzystać z nagród i radośnie zacierać rączki jak to się zrobiło w konia (czy inną gęś) pozostałych naiwniaków 8)

16. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

ja też zrobię - krów i ryb mam dużo trochę gorzej z psami i gęsiami, ale dam radę

17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    No ja jednak nigdy nie zrozumiem tutejszych graczy.
    Część indywidualna do zrobienia w parę sekund, a nagrody - moim zdaniem - całkiem smakowite dla narzekających na brak gwiazdek i super paszy.
    Z podziałem eventu na część indywidualną i globalną jeszcze nie miałam do czynienia... ale moim zdaniem wypada coś tam dorzucić, a nie żerować na innych.
    Co do pnącza i itemów, to się nie znam ;)
    Ale coś tam zrobię z tego eventu, głównie po to, żeby się pozbyć sianogroszy.
    No i oczywiście przede wszystkim poczytam sobie narzekania na forum.

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

SP mam mało ale może zwykłymi się uda załatwić podstawową część-do globala się dorzucę czymś,jak BB będzie...:p

19. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

ja najbardziej lubiłam dorzucać do globala jak był licznik, teraz to nawet słupek nie drgnie jak coś się wrzuca

20. wilandra

wilandra Analityk forum

Jeśli starczy mi zwyklych to się dorzucę, by mieć pamiątkę z eventu, ale szalec nie będę :D