Spoldzielnia problem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Miszka91, 3 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Miszka91

Miszka91 Forumowy żółtodziób

Mam problem

Zajrzalem do spoldzielni na zadanie kozi ser ile musze dostarczyc koziego mleka.

Nastepnie przeniosłem sie na targ i zaczalem kupowac kozie mleko.

Gdy wrocilem do zadania kozi ser okazalo sie ze duzo koziego mleka zostało dostarczone. Czy to mozliwe ze dostarczalo sie ono automatycznie gdy je kupowalem. Nie dostałem ani gwiazdek ani pd za skonczone zadania.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Miszka91, nie ma takiej możliwości, produkty do zadań w spółdzielni musimy oddać osobiście. Być może jest to tylko błąd wyświetlania, zastosuj się więc proszę do tego poradnika: Gdy gra nie działa. Czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej jak również sprawdzenie/aktualizacja AFP mam nadzieję że rozwiążą problem. :)
    Napisz proszę czy zastosowanie się do podanych porad pomogło. :)

3. -84piotr-

-84piotr- Forumowy żółtodziób

mam problem,zrobilem zadanie w spoldzielni i dostalem przepis na zielona matate a przepisu niema

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-84piotr-, dostęp do produkcji Zielonej Mataty otrzymasz po osiągnięciu 5-go poziomu w SPA. Tutaj znajdziesz informacje : >>>klik<<<
    A na przyszłość jeśli masz inne pytanie, od tego jakie zadał Autor tematu, to bardzo proszę otwórz nowy temat i w nim zadaj swoje pytanie.

Miszka91 czy problem z kozim mlekiem został rozwiązany czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. -84piotr-

-84piotr- Forumowy żółtodziób

chce zrobic sobie perfumerie i szukam w warsztaciku i nigdzie niema

6. SMOD_Atena

Przed chwilą prosiłam Cię o otworzenie nowego tematu jeśli masz inne pytanie. Po raz ostatni odpowiadam Tobie w tym temacie, kolejne posty zostaną usunięte. Upominam słownie.
    Perfumerii w warsztaciku nie wybudujesz. Informacje na jej temat znajdziesz tutaj : >>>klik<<<.

7. SMOD_Atena

Pomimo obecności na forum,Autor kolejnego pytania nie zadał, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.