Opinie Splątana Tawerna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 11 maja 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No to chyba na maniok nie masz co narzekać, skoro dał 22 kompasy z tylko 2 JC
    Jego czas podstawowy to 2:30.
    Ja z krótkiej ewentówki (4:00 czas podstawowy) zbierałem ok. 40 ale z 20 JC.
    Z dwoma pewnie by było 20-25, czyli tyle, co u Ciebie z krótszego manioku.
    Ja zbierałem tego króciaka ewentowego co 3:12, Ty w tym czasie maniok byś zebrała spokojnie 2 razy, więc dałby tyle samo wylotek co u mnie, a nawet więcej, bo zostaje jeszcze różnica czasu.

2. Mikusia67

Mikusia67 Czeladnik forum

ja już zrezygnowałam z drugiej...mam nadzieję, że uda się pierwszą skończyć

3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

wylotki wspomagałam kolczochem ,wspiegą i papryką .Wdzień krótkie na noc wspiega.

4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Szkoda słów na te wypadajki..... eventowa 8h dała tylko 32 szt..... papryka 6h dała wczoraj 37.
    Czy są tu jakieś proporcje?
    Dzisiaj wiem, że ostatniego etapu nie zrobię, w sumie mi to wisi, Skrzynka piccolo to też losowość, obejdzie się, jeszcze mam w pasku jakieś z poprzednich eventów.
    Niech BP dalej tak przykręca śrubę, to nieliczni będą robić eventy. Ja mówię pas następnym na wyspie.

5. Mikusia67

ja na wyspie już dawno przekroczyłam 600 poziom i dopóki nie dodadzą- nie ma motywacji.. też spasuję, inne nagrody nie cieszą a skrzynka zawsze losowa - mam dwa florenowe drzewka to chyba wyczerpałam szczęście :)

6. abask

abask Fanatyk forum

Do końca brakuje 200 kompasów... Jest szansa.... Na szympansa a jak pójdzie gładko to na całe stadko...

Z krótkiej eventówki przy 4 jaśkach tylko 16 wypadajek :(

Ostatnie edytowanie: 16 maja 2022
  7. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

z kompasami dam radę mam na tą chwilę 730 a krzaków mi brakuje5900 za 50 minut zbieram na kole pojawiło się 200% zakręcę może wpadnie a jak nie to pomyślę co dalej robić

Aisha1969 lubi to.
  8. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

a mnie brakuje około 600 krzaków,,,,,,i 501 kompasów do piccolaka,,,buuuuuuuuuuuuu:(8)-.-

Aisha1969 lubi to.
  9. abask

abask Fanatyk forum

Ja rośliny mam wszystkie ale kompasów brakuje mi jeszcze 166. Posiałam teraz wspięgę ze wszystkimi dodatkami i SN. Czas 2:36 Zobaczymy ile poleci :)

Aisha1969 i aleksandra lubią to.
  10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

już zastanawiam się nad kupnem kompasów za floreny,,,tylko czy warto?tam kijek pogo w tej skrzyncexD

Aisha1969 i .pimpek2 lubią to.
  11. alekar

alekar Chodząca legenda forum

z papryki wyleciało 36 kompasów... z pnączami bez JC
    jeszcze 170 do pnącza :cry:

Aisha1969 lubi to.
  12. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Do Picollo brakuje 547 kompasówo_O

Uda się zebrać, czy się nie uda? Oto jest pytanie, a odpowiedź jutro poznam na nie :p.
    Papryka do dzieła;).

13. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ha,,u mnie 480 kompasów do zebrania,,jestem też ciekawa czy się udaxD

14. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

bonus żaden się nie wykręcił tak więc będę siała do końca z zegarkiem w ręku i powinnam zebrać brakujące krzaki kompasów brakuje 61

Aisha1969 i aleksandra lubią to.
  15. Mikusia67

z papryki z maską i esencją wiedzy wyskoczyło 43 kompasy.. może w takim tempie uda się połowę zrobić :)

16. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Wczoraj doczłapałam do pnącza ,drugiej części raczej nie dam rady zrobić z powodu braku czasu ( trzeba chodzić do pracy )coś tam jeszcze powalczę ale piccolaka nie zdobędę , chociaż jak pomyślę że wyskoczy z niego któraś z kolei parasolka w kropki albo kumpel niedżwiedż to może nawet nie jest tak szkoda ,o wciąż niezdobytym florenowcu mogę tylko nadal pomarzyć :p .Powodzenia wszystkim farmerom i farmerkom :)

17. skretnik

skretnik Ekspert forum

Pomocy, zrobiłam już pnącze, ale chciał bym zdobyć jeszcze picolo z wysiewu krótkich roślin. Jak teraz mam to zrobić, bo pirackiej opaski 0szt by zrobić coś w młynie

Aisha1969 lubi to.
  18. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

oddaj w następnym kroku kompasy i dostaniesz opaskę

Aisha1969 i MOD_Cookie lubią to.
  19. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

To nie jest sprawa skrzynki Piccolo, czy atrakcyjności przedmiotu, który skrywa - to jest sprawa Twojego sukcesu lub niepowodzenia w starciu z podjętym wyzwaniem. Jeżeli wygrasz, lejesz bąbelki w kieliszek, noga na nogę i cieszysz się z sukcesu ... jeżeli tym razem się nie uda, to nie ma tragedii, tylko jest miejsce na solidną analizę - gdzie tkwi przyczyna?
    Czego mi zabrakło?
    Czasu? Dopalaczy? Produktów do slotów? Nawozów? Szczęścia na kole? Jaśków?
    Czy mogę coś poprawić od zaraz? Coś w czasie najbliższego GT? Czy mogę inaczej ułożyć pracę z farmą? Czy muszę zwiększyć budżet realnych środków dla uzupełnienia braków?
    Jak tak z sobą porozmawiasz, to przy następnym evencie sprawdzisz, czy wnioski były właściwe ... bo jeżeli nie całkiem, to znów sobie spojrzysz w oczy, pokombinujesz ... i tak do chwili, kiedy Farma nie będzie w stanie Ciebie zaskoczyć, zadaniem zbyt trudnym do wykonania.
    Na dzisiaj, odpowiadając na Twoje pytanie - absolutnie nie warto.

20. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Ja się poddaje i wcale nie walczę o skrzynkę, bo nawet roślin dużo brakuje .Wystawiłam pikolaka z paska i dał mi kijek i po co się spinać za marne nagrody .Nie mam zamiaru chlapać zielonych kropelek bo to nie wyścig ,a miał być relaksik

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.