SPA/Alchemik-do MOD Salsy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gosiagosia60, 8 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Witam.Nie zdążyłam odpowiedzieć graczowi-udało się to innej userce,uchroniła młodego gracza przed poważnym błędem.Ale nie uważasz,że oprócz suchego poradnika,warto by było graczowi podpowiedzieć co nieco?Po co mu ten Alchemik?Chyba bardziej przydatne w grze,obecnie przynajmniej,jest SPA...Nie oczekuję odpowiedzi,można od razu kłódkę zawiesić...Pozdrawiam :)

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witaj, szczerze zastanawiałam się nad wyrażeniem swojego zdanie. Jednak się powstrzymałam, uznałam, ze gracz mający dostęp do poradnika ma prawo samodzielnie podjąć decyzję jeśli chodzi o wybór zawodu rzemiosła. Poza tym w trakcie gry można odblokować kolejną cześć dzielnicy rzemieślniczej. Tak było np. ze mną, odblokowałam najpierw alchemika, a potem dopiero SPA.
    Jak to powiadają...kij ma dwa końce i nie zawsze podejmowane przez kogoś decyzje mogą/muszą się wszystkim podobać ;)
    Również pozdrawiam, dzięki za sugestię i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.