Spółdzielnia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -gracja-, 28 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -gracja-

-gracja- Czeladnik forum

A ja mam takie pytanko: Gdzie są misje już zakończone? w tamtej wersji było wyraźne ich miejsce, można bylo sobie tam popatrzeć, jakie do tej pory wykonałam misje, a teraz NIE MA, NIE WIDZĘ ICH. Dlatego pytam: gdzie one są?

i co oznaczają te wykrzykniki?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wykrzykniki oznaczają, że pod nimi jest jakaś nieprzeglądana misja. A misje zakończone znajdziesz na samym dole paska z lewej strony, ostatnia zakładka z zielonym znaczkiem tzw.. ptaszka :

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -gracja-

-gracja- Czeladnik forum

nie widzę tych zakończonych

4. SMOD_Atena

[​IMG] ostatnia zakładka oznaczona zielonym znaczkiem jakby V.

5. -gracja-

-gracja- Czeladnik forum

a takie niby białe strzałki nie strzałki, które, jak się w nie kliknie, to się robią zielone, a potem znowu biale, to do czego to jest?

6. SMOD_Atena

Strzałkami przesuwamy zadania w przód i w tył, a poniżej możemy przełączać kampanie w zadaniach : srebrna, złota, diamentowa.

Wszystkie te informacje znajdziesz w poradniku : >>>Spółdzielnia - Misje<<<.

Czy jeszcze w czymś mogę pomóc?

7. -gracja-

-gracja- Czeladnik forum

nie TE strzałki, to, to wiem, tylko takie jakby kwadraciki zakończone strzałką... nie wiem, jak to nazwać.
    strzałką jakby do wewnatrz kwadracik ten jest zakonczony
    nie można tu screenu załączyć? to bym pokazala, o co mi chodzi

8. SMOD_Atena

Ach pewnie masz na myśli ikonkę przy użyciu, której możemy dodać misje do Ulubionych, coś podobnego jak na Cudownym pnączu :

Jak dodasz do kategorii Ulubione którąś misję, znaczek będzie zielony a biały jak odznaczysz tę misję.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

9. -gracja-

-gracja- Czeladnik forum

dziękuje, to już wszystko, jak na razie.. wprowadzanie co i rusz nowych zmian, niestety gubi nas... przyzwyczajamy sie do starego wyglądu, a nowy- ma niby dać nam lepszą zabawę, pracę, ale tak nie jest chyba... Potem sie człowiek przyzwyczaja, ale... te początki..
    Ponieważ zawsze strasznie się spieszycie z zamykaniem tematu= to Ok, to juz wszystko, dzięki.

10. SMOD_Atena

Zamieścić swoją opinię na temat zmian oraz podyskutować z innymi Graczami możesz spokojnie tutaj : >>>klik<<<, tam nikt szybko nie zamknie.
    A skoro tutaj już wszystko jest jasne i dalszych pytań nie masz to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.