spółdzielnia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika akk2008, 18 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. akk2008

akk2008 Forumowy żółtodziób

dla czego w spóldzielni nie da sie robić misji na targu nie można kupować ani sprzedawać ? zbiornik z wodą też nie działa nie da się napełnić

Ostatnie edytowanie: 18 października 2015
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W spółdzielni nie kupujemy ani nie sprzedajemy, domyślam się że masz na myśli targ, a z nim z tego co widzę nie ma żadnych problemów. To samo jeśli chodzi o zbiornik na wodę, sprawdziłam i napełnia się bez problemu. Może zbiornik jest pełen ?
    Spróbuj proszę zastosować standardowe czynności z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<

Napisz proszę czy problemy ustąpiły czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. akk2008

akk2008 Forumowy żółtodziób

nie gram od dzis i rano wszystko bylo ok a teraz to nie dziala na targu nie mogę kupić bo nie mam funkcji kup zbiornik nadal sie nie napełania

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak przejrzysz ten dział to zauważysz, że jesteś jedyną osobą zgłaszającą takie problemy, dlatego też bardzo proszę wykonaj standardowe czynności z poradnika , do którego link podałam wyżej lub sprawdź na innej przeglądarce działanie gry lub też odinstaluj i zainstaluj ponownie wtyczkę Adobe Flash Player. Tutaj znajdziesz wskazówki : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie wszystko ok, robię misje, sprzedaje na targu, nic złego się nie dzieje ;)

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Gracz kolejnych pytań nie zadał w związku z tym temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.