Spółdzielnia - zadania rozpoczęte

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika milka23, 26 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. milka23

milka23 Forumowy żółtodziób

Witam. Mam takie małe pytanko (sugestie) ... Otóż wraz ze wzrostem poziomu (lvl), eventami będącymi w danej chwili i itp., w spółdzielni tworzy się dużo stron zadań do przeglądania.. i tu miałabym małe pytanko.. Czy nie dałoby rady utworzyć w spółdzielni jeszcze jednej zakładki adekwatnie do "Ukończone" brzmiałaby ona np. "Rozpoczęte" ? W ten sposób można by oddzielić te zadania, które chcemy zrobić (w których mamy już wykonane pierwsze zadanie), od tych które planujemy odłożyć na później.. Owszem, wiem, istnieje szybka wyszukiwarka i mini podział na "Hodowle" i "Specjalne", ale wierze, że to pomogłoby zachować porządek i ułatwiło by sprawę. Dziękuję za wysłuchanie. Proszę o odpowiedź ;)

2. Farmer_woj

Farmer_woj Aktywny autor

Tu masz dział pomysłów proszę Klik

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Farmer_woj, dziękuję za pomoc i podanie właściwego linka.

milka23, tak jak już napisał mój przedmówca, z pomysłami i sugestiami odnośnie zmian i aktualizacji w grze zapraszam do podanego działu. Sprawdź proszę w spisie treści czy takiego pomysłu już ktoś nie zamieścił, coś mi się kojarzy że jest już coś takiego. Jeśli jednak się mylę i nie ma jeszcze takiej propozycji to zamieść proszę swój pomysł opracowany zgodnie z zasadami działu i wzorami pomysłów.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. milka23

milka23 Forumowy żółtodziób

nie, można zamknąć wątek, dziękuję za podpowiedź odnośnie kwestii potencjalnych pytań.
    Faktycznie takowy wątek był 14 sierpnia, wiem że jako administratorzy macie dużo pracy, ale szkoda, że tego nadal nie ma. Pozdrawiam.

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie dziękuję i na życzenie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.