Spółdzielnia - klienci

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ernst69, 15 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ernst69

Ernst69 Młodszy ekspert

Jak sprawdzić ile zleceń trzeba wykonać, żeby klient awansował na kolejny poziom i udostępnił więcej zleceń? U mnie 3 klientów ma cały czas 3 zlecenia a nie 4.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ernst69 u mnie też trzech klientów ma 3 zlecenia i wykonywałam już kilka razy a u żadnego z nich ta ilość się nie zwiększyła. Moim zdaniem tak to po zmianie ma wyglądać bo akurat ci trzej klienci wymagają produktów, narzędzi i kolorowych zwierząt, być może dlatego mają w zestawie tylko 3 zlecenia. W każdym bądź razie o żadnym awansie klienta i zwiększającą się ilością zleceń u tych 3. klientów nie mamy żadnych informacji w FAQ.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

BiałyTrabant lubi to.
  3. Ernst69

Ernst69 Młodszy ekspert

Dzięki, z tego wychodzi, że bez względu na to czy będziemy robić zlecenia czy nie, poziom klienta nie zwiększy się ale też nie zmniejszy.

4. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Korzystając z tego wątku, chciałbym zapytać, ilu klientów powinno być maksymalnie w spółdzielni.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie ma oznaczenia poziomu klienta tak jak to było kiedyś, jeśli jednak robimy zlecenia to w kolejnych otrzymamy więcej PD czy SG.
    Podobnie też było przed zmianą.
    A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

W sumie 11.

Cytat z poradnika:

Całość poradnika znajdziesz tutaj: => Nowe zlecenia w Spółdzielni.

BiałyTrabant lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.