Sowie i Wronie Jajo (dające więcej PD) - na jakie pola można wstawiać?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika halinkakp, 27 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. halinkakp

halinkakp Młodszy ekspert

Witam serdecznie...
    Mam pytanie - Dlaczego na polu "Nawiedzony dom" w Strefie Pełni można wstawiać Wronie Jajo, a nie można wstawiać Sowie Jajo? Na pozostałych polach w Strefie Pełni nie można wstawiać nawet tych dwóch ulepszaczy, choć nie rozumiem dlaczego? Gdy wstawiłam na pole "Nawiedzony dom" Wronie Jajo, to od razu zakupiłam Sowie Jajo i tu się oszukałam, bo na darmo wydałam pieniądze, ponieważ Sowie Jajo nie mogę postawić na tym polu i teraz nie wiem co mam zrobić z tym sowim ulepszaczem, bo na inne pola nie można już wstawiać, ponieważ regulaminowo wolno tylko jeden dany ulepszacz wstawiać na każde pole. Więc wychodzi na to, że straciłam niepotrzebnie tylko pieniądze.
    Mam prośbę do autorów regulaminu korzystania z różnych dodatkowych ulepszaczy, bo nigdzie nie jest to napisane, że ulepszacze mogą być wstawione pojedynczo i na jakie pola. Już kiedyś pisałam np. o ulepszaczu "+1" dla Inne rośliny i też okazało się, że ten ulepszacz jest tylko stosowany na Farmie, a na Baharamie już nie... Ale w tym przypadku przynajmniej nie płacę ze swojej kieszeni...
    Pozdrawiam i ponieważ dziś piątek, czyli weekendu początek życzę pogodnego spędzenia wypoczynku i udanego, pełnego zadumy tygodnia, poświęconego naszym zmarłym bliskim i dalszym osobom... Niech odpoczywają w pokoju wiecznym...

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

halinkakp, w poradniku znajduje się tabela opisująca które itemy, w tym również farmerskie jajka niespodzianki można ustawić na tej planszy gry, więc myślę, że ten zakup, to wina nie czytania poradników, a pretensje są trochę bezpodstawne. Pozostała część posta myślę iż powinna znaleźć się we właściwym dziale na forum.
    Masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.