Sowa pomoc techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika monia77744, 1 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. monia77744

monia77744 Forumowy żółtodziób

Witam.Mam problem. Od dzisiaj gram w grę, niestety nie posłuchałam sowy i pstawiłam wszędzie pola i teraz nimogę wykonać dalszych poleceń bo nie mam jak usunąć pola. Nie mam mam widocznej łopatki. Proszę o pomoc.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

monia77744, przeczytaj proszę ten poradnik: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/pomoc-techniczna.10475/ zapoznaj się z nim uważnie. :) Dokładnie 2 post zawarty w podanym poradniku, mówi o tym jak skontaktować się z Pomocą Techniczną :)
    Kiedy pisałam, że powinnaś napisać do Pomocy Technicznej, miałam na myśli formularz zgłoszeniowy a nie dział pytań technicznych :)

W związku z tym, że taki temat już istnieje w tym miejscu ..::klik::.. tutaj zamykam jako dubel :)
    Jeżeli nadal z czymś nie będziesz mogła sobie poradzić, zapraszam do wątku, otworzonego przez Ciebie, w dziale pytań ogólnych :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.