sos w młynie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Yaris_123, 7 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Skoro czas produkcji 1 sztuki wynosi 2:30, z runą z drzewa 2:15 to ile powinien wynosić czas produkcji 1 sztuki z abonamentem na młyn?

2. *Happygarden*

*Happygarden* Półbóstwo forum

U mnie miele godzinkę:)

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

U mnie w młynie czas na wyprodukowanie się 1 sosu to równa godzina. :)

4. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

No właśnie, a dlaczego nie np. 1:07 albo 1:08 skoro ma być połowa czasu?

5. gosposia59

gosposia59 Czeladnik forum

u Mnie też 1godz....a czemu nie można robić sosu na wyspie?

6. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

U mnie też godzinę, tylko właśnie nie rozumiem sposobu przeliczania czasu... Ale skoro nie wiadomo dlaczego tak przelicza to można zamknąć.

7. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Skrócenie czasu jest liczone od podstawy - runa daje 10%, abonament na młyn 50%, czyli łącznie uzyskujemy skrócenie czasu produkcji w młynie o 60% :)
    Nie pytajcie mnie, dlaczego wymyślili sobie właśnie takie wyliczenie, ale przekłada się ono na wszystkie pasze (włącznie z SP) kręcone w młynie ;)

8. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

O, dzięki wielkie:)

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję pięknie koleżance za tak dokładne wyliczenia, sam pewnie lepiej bym tego nie wyjaśnił. :)Autorka podziękowała, pozwolę więc sobie zawiesić kłódeczkę. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.