Sortownik itemów wg. PD w dekoracjach .

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pretorianka, 28 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Nie wiem, czy tylko u mnie występuje poniższy błąd, czy sortownik u wszystkich graczy działa tak dziwnie.
    Wygląda to tak, jakby dekoracje od 30 " strony" zaczynały się sortować wg alfabetu, a nie PD

Czy to błąd ogólny, czy mam się z tym problemem zwrócić do PT ?

2. 3ola4

3ola4 Aktywny autor

u mnie też tak jest

pretorianka lubi to.
  3. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Z tego co obserwuje u siebie, to raczej nie kwestia stron, tylko na koniec wyrzucane są itemy mnożnikowe.

Jeśli ustawisz sortowanie wg PD/h to wtedy wszystkie itemy mnożnikowe idą na koniec (no prawie, bo na samym końcu wyświetlają się te itemy przekreślone, czyli te, których nie da się postawić na danej części farmy) i faktycznie ustawione są alfabetycznie.
    Przy ustawieni tylko wg PD, mieszają się jeszcze z dekoracjami.

Może to być celowe ustawienie, bo dzięki temu itemy te są poniekąd lepiej widoczne (nie mieszają się z tymi ze stałym PD). Trzeba tylko pamiętać o tym, żeby szukać ich na końcu.

Nie jest jednak też wykluczone, że zostanie to zmienione, a wówczas zapewne pojawi się jakaś informacja w oficjalnych ogłoszeniach.

4. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Dziękuję za wyczerpującą informację. Można zamknąć temat.

5. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Również bardzo dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.