sorry, ale muszę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogi70, 1 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Ok. Rozumiem, ale
    mając na uwadze groźbę płynącą z pomocy technicznej iż sam Community Menager podjął decyzję że moje konto będzie pod
    stałym nadzorem i w przypadku jakiegokolwiem nawet maciupeńkiego naruszenia któregoś z punktów OWH nastąpi permanentna
    blokada konta chciałem jeszcze raz zapytać się i upewnić iż moje konto w grze zostało wszerz i wdłuż przetrzepane i z
    chwilą mojego pierwszego zalogowania się po zdjęciu blokady jest ono czyściutkie jak zła.

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Przykro mi bardzo, ale to zapewne doskonale wiesz, że na forum nie udzielamy informacji dotyczących kont poszczególnych Graczy. O tym czy Twoje konto zostało już sprawdzone, jak również czy grozi Ci ponowna blokada decyzją Community Managera dowiesz się bezpośrednio pisząc do Pomocy Technicznej. Poza nią informacji na temat swojego konta w grze nie uzyskasz nigdzie, są one zawsze ściśle tajne, podstawą jest tutaj bezpieczeństwo kont Graczy. :) A ponieważ, co z przykrością niestety stwierdzam, ignorujesz moje wcześniejsze prośby >>TUTAJ<< i podważasz moje decyzje z premedytacją i tym samym łamiesz Regulamin forum, nakładam na Twoje konto na forum blokadę zgodnie z tymże Regulaminem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.