SOK

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KYLO1984, 30 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KYLO1984

KYLO1984 Okazjonalny autor

dzien dobry mam takie pytanie odnosnie soku pomaranczowego. jestem na 100 % pewien ze zdobylem go w misji a niemam go w inwentazu... czy to mozliwe ze sie gdzies zapodzial lub mi go nie dali???

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj KYLO1984.

Sprawdzasz w inwentarzu czy z poziomu Cudownego pnącza chcąc wystawić item na chmurce?

3. KYLO1984

z cudownego pnacza

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdź proszę w Inwentarzu (wpisz nazwę itemu lub fragment nazwy w wyszukiwarce inwentarza - małe okienko w prawym, górnym rogu) i po odnalezieniu wystaw na jakiejś łące. Po zebraniu dodatkowego bonusu lub po usunięciu do inwentarza (wówczas stracisz dodatkowy bonus) będziesz miał możliwość wystawienia itemu na pnącze, tak jak jest to napisane w poradniku Fontanna z ponczem owocowym - seria misji tygodniowych:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. KYLO1984

dzieki bardzo juz znalazlem i postawilem na łące..... mozna zamykac temat. pozdrawiam

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Cieszę się, że item się znalazł :) Dziękuję i zamykam temat. Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.