Smutna wiadomość

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika babula40, 23 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. babula40

babula40 Komandor forum

Kochani, 21 listopada zmarł mój Mąż i nie Mąż Mirek (byliśmy po rozwodzie) . Ale był najlepszym przyjacielem, ojcem i dziadkiem. Mogłam na Niego liczyć w każdej godzinie dnia i nocy. Byliśmy jak woda i ogień, jednak uczucie było najważniejsze. Osoby, które znały mnie z bliższych kontaktów, najlepiej wiedzą jak było. Chociaż zmagał się z najgorszą chorobą na świecie, odszedł cicho, we śnie, żeby nikogo nie kłopotać i nie być ciężarem. Był niezwykle opanowanym i skromnym facetem. Był lubiany przez sąsiadów, znajomych i kolegów z pracy. Przeżywaliśmy wschody i zachody słońca, ale nasze uczucie, mimo rozstania nigdy nie zgasło. Każdy weekend, był tylko dla nas. Kasia cieszyła się na Jego wizyty, razem chodzili na zakupy, razem krzątali się po kuchni, żeby mi dogodzić i rozjaśnić moją twarz uśmiechem.Czarny czwartek zmienił wszystko, nasz świat się zawalił. Tomek, Ania i Kasia, oraz nasze wnuki stracili wszystko.:cry: W jednej, okrutnej chwili.:cry::cry::cry: Piosenka ''Do kołyski'' Dżemu, była Jego najulubieńszą i ta piosenka będzie towarzyszyła Mirkowi w ostatniej drodze.
    Moje serce krwawi, jednak będę żyła pięknymi wspomnieniami od chwili naszego poznania 46 lat temu.

2. MaraAcoma

MaraAcoma Komandor forum

Bardzo współczuję .

babula40 i duzy6666 lubią to.
  3. duzy6666

duzy6666 Generał forum

Wyrazy wspólczucia

babula40 lubi to.
  4. kudlaty147

kudlaty147 Fanatyk forum

Wyrazy wspołczucia TRZYMAJ SIE

babula40 lubi to.
  5. Lenka6711

Lenka6711 Zaawansowany

Bardzo, ale to naprawdę bardzo współczuję. Przyjmij proszę moje szczere kondolencje z powodu straty...

Tak, teraz jest czas na płacz, krzyk i wnerw na cały świat. Jak na deszczu łza. Będzie bolało do ścisku kości. Przejdzie, kiedyś. Uciszy się.
    Nie jesteś sama. Żyjemy dla Tych, którzy zostali. Trzymaj się !!!

magdusia668, babula40 oraz bogusiak80 lubią to.
  6. babula40

babula40 Komandor forum

:cry::inlove::cry::inlove:

7. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Alu współczuję Tobie i rodzinie...
    Trzymaj się...

babula40 lubi to.
  8. Danuśka45

Danuśka45 Czeladnik forum

Wyrazy głębokiego współczucia:oops:

babula40 lubi to.
  9. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Wyrazy współczucia

babula40 lubi to.
  10. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

11. seler70

seler70 Chodząca legenda forum

Wyrazy współczucia ...

babula40 lubi to.
  12. halina415

halina415 Ekspert forum

wyrazy współczucia ...

babula40 lubi to.
  13. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

wyrazy współczucia ...

babula40 lubi to.
  14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ala,mocno przytulam ciebie i Kasię..

babula40 lubi to.
  15. Makowiska

Makowiska Stary wyjadacz

Bardzo mi Ciebie żal. Współczuję i przytulam mocno.

Danuśka45 i babula40 lubią to.
  16. konopielka123

konopielka123 Wielki mistrz forum

Wyrazy współczucia:cry:

Danuśka45 i babula40 lubią to.
  17. babula40

babula40 Komandor forum

Ten utwór towarzyszył Mirkowi w drodze z kostnicy do miejsca spoczynku. Przy wpuszczaniu trumny do grobu również. Wczoraj siedział przy mnie na kanapie, Jego perfumy są jedyne w swoim rodzaju, czuła je przez kilka godzin. Cieszyłam się jak dziecko.

konopielka123 lubi to.
  18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Najszczersze kondolencje:cry: Nie wiem czy to dobry moment, ale błyskawicznie przypomniała mi się ta piosenka...

Chociaż po sobie wiem, że jest to bardzo trudne i to do tego stopnia, że jak jest 1 czy 2 listopada, Święta czy jak oglądam filmy typu "Coco", to... Na szczęście pozostawili nam wspomnienia - jedne lepsze, drugie gorsze - ale co ważne będące "kamieniem twardszym niż ze spiżu".

babula40 i Kasiunia13 lubią to.
  19. Asikv

Asikv Młodszy ekspert

Serdeczne wyrazy współczucia

babula40 lubi to.
  20. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Przesylam cieplutnie usciski...
    Ta piosenka tez jest moja najulubiensza...

Gdybys chciala pogadac jak kobieta z kobieta to napisz na PW. Dam prywatne namiary.

Jesli potrzebujesz wsparcia specjalisty to pomoge za darmo: jestem psychologiem, psychoonkologiem i psychotraumatologiem.

gosiagosia60 i babula40 lubią to.