smsy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacperek50, 5 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

szanowna atena kłamie bo ten problem zglaszałem i miano zgłosić do centrali a odzewu ze strony centrali odnośnie tego tematu nie było i naipewniej nie będzie a co do innych płatności jak karty to nie zamierzam latać po sklepach i tego szukać

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja tylko tak w sprawie paysafecard...
    ... nie trzeba "latać i szukać", wystarczy na stronie sprawdzić, gdzie najbliżej ciebie można kupić te karty.
    Zajmuje to chwilkę... ale pewnie na stronę paysafecard też nie zamierzasz "latać", bo to tyle czasu zajmuje i wysiłek wielki.

A szkoda - taka karta to naprawdę najlepsza metoda płatności, jeśli się nie ma dostępu do innych opcji... no ale fakt, jak się płatność uda, to nie będzie można nikomu zarzucić kłamstwa, a to przecież taka przyjemność, nie...?

olgs3 lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Szanowny kacperek50 licz się proszę ze słowami i nie zarzucaj mi kłamstwa. A jeśli masz jakieś zastrzeżenia do mnie jako Moderatora to zapraszam ze zgłoszeniem tego faktu do Pomocy technicznej. Tutaj pytania żadnego nie widzę, więc temat zamykam.

zzizzie dzięki wielkie za pomoc.

olgs3 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.