sms

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aga123dd, 8 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aga123dd

aga123dd Czeladnik forum

Jak teraz dokonuje się zakupu florenów przez sms ?/Nie mogę dokonać zakupu

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jeśli chcesz zrobić zakupy przy użyciu sms to po wejściu do banku wybierasz właściwy sposób płatności czyli "Zapłać przez: Telefon komórkowy", otwiera się okno z polem do wpisania numeru telefonu, wpisujesz numer i klikasz "Zażądaj kodu TAN". Określona kwota zostaje pobrana z telefonu a zakup jest dopisany do konta.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

to nie jest tak jak tłumaczysz ja zrobiłem tak jak MOD podał i w cale mi nie dopisało do konta,wygląda to tak a mianowicie,wpisuję nr telefonu,następnie jest opcja operatora telefonu otrzymuję jakiś kod do transakcji i dalej wpisuję ten kod i jest opcja zaznacz transakcję zatwierdż umowę z operatorem by dokonać transakcji, jest to procedura bardzo skomplikowana i przez to nie można zakupić florenów ,do bani z taką opcja zkupu po przez sms

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kacperek50 nie wiem jaką Ty masz opcję płatności sms, ale u mnie jest tak jak opisała to wyżej MOD_Zła, kupowałam już tak floreny i bez problemu zostały dopisane.
    Jeśli masz problem z tą płatnością to proponuję zapoznać się z pozostałymi metodami i z dogodnej skorzystać: Rodzaje płatności.

aga123dd czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Posty nie będące pytaniem ani odpowiedzią na pytanie autorki wątku usunęłam.
    Przypominam, że nie jest to wątek dyskusyjny.
    SMOD_Atena wskazała w swojej odpowiedzi inne metody płatności.

Czy autorka wątku, czyli aga123dd ma jeszcze jakieś pytanie?

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.