Sms

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika M4R1USZ, 21 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. M4R1USZ

M4R1USZ Czeladnik forum

Witam, mam male pytanko ,po jakim czasie zostaja przypisane do konta floreny zakupione sms-em? dokladnie chodzi mi o "Deszcz florenow" te oferte

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Sms jest jedną z tzw. szybkich form płatności, więc floreny zwykle są dopisywane w ciągu kilku lub kilkunastu minut. Jeśli do tej pory nie masz ich na koncie, skontaktuj się mailowo z operatorem:
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. M4R1USZ

M4R1USZ Czeladnik forum

Na razie wyslalem powiadomienie do pomocy technicznej wypelniajac istniejacy formularz i teraz czekam.mam nadzieje ze cos z tego bedzie. A dlugo czeka sie na reakcje ze strony pomocy technicznej
    bo nie chce wysylac nastepnych sms-ow jak z pierwszym byl problem

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ jest to odrębny dział pomocy, do którego ekipy forum nie mają wglądu. To zależy od ilości zgłoszeń. Nie sądzę jednak, żebyś musiał długo czekać.

5. M4R1USZ

M4R1USZ Czeladnik forum

Mozesz zamknac Czerwona bo i tak ewent skonczy sie dzis a jak florki dostane to i tak bedzie za pozno .jedyna pociecha to ze na forum odpowiadacie natychmiast ,dzieki ;)

P.s A o ktorej jest reset serwera ,moze po tym dostane (tonacy za brzytwe chwyta )

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Co prawda nie jestem BA_Czerwoną, ale skoro można zamknąć temat to zamykam i życzę miłego dnia.

Nie dysponujemy informacjami o czasie w jakim serwer jest resetowany, ale skoro już wysłałeś reklamację do serwisu Mobiltek to życzę jak najszybszego dopisania florenów.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.