SMS

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agula38, 13 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Czy ktoś z graczy ma problemy z dostaniem florenów po wysłaniu sms-a ?

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ja miałam kiedyś taki problem, w ogóle nie przyszło potwierdzenie a kasę odjęło, niestety BP nie ponosi odpowiedzialności za płatności w grze, musiałabyś się zgłosić do Mobilteka, ale tam pewnie będą chcieli bilingi, a w mojej telefonii komórkowej chcą kilkadziesiąt złotych za bilingi. W ogóle Mobiltek mi nie odpisał, choć wysyłałam zgłoszenia poprzez formularz kontaktowy.

3. agula38

U mnie też ,ani potwierdzenia ,ani florenów ,a zwykle nie ma z tym problemu ,wiec może jakies opóźnienie tylko jest ,dlatego pytam czy ktoś jeszcze tak ma :)

4. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Nie wiem, czy to tylko opóźnienie, ja też tak myślałam, ale nic następnego dnia nie przyszło. Możesz napisać do PT czy twoje zgłoszenie przyszło na serwer, jeśli nie to po ptakach. Ja zawsze uważałam, ze Mobiltek to jakaś pomyłka bo nie jesteś pierwszą, którą to spotkało.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

{Monia}, dziękuję za pomoc.

agula38, na chwilę obecną nie mamy żadnych ( prócz Twojego ) zgłoszeń, jakoby występowały jakieś problemy z płatnością sms. Jeśli pieniądze z telefonu zostały pobrane, a floreny nie zostały dopisane do Twojego konta, to pozostaje tylko wysłanie zgłoszenia do serwisu Mobiltek. Mam jednak nadzieję, że to tylko chwilowe opóźnienie i waluta z poślizgiem ale zostanie dopisana.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. agula38

Nie mam :)
    zgłoszenie wysłałam i zobaczymy
    już kiedyś tak miałam i w odpowiedzi dostałam ,że nie zanotowano takiej płatności ,a mimo to floreny potem wpłynęły ,wiec na dwoje babka wróżyła ;)

MOD_Cookie* lubi to.
  7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Czasami zdarzało się na mojej Farmie lub u znajomych, że zakupione SMSem floreny dopisywano z nawet z kilkugodzinnym opóźnieniem. Zazwyczaj działo się to krótko przed końcem eventów. Mam nadzieję, że u Ciebie również jest to tylko chwilowe opóźnienie :)
    Życzę szybkiego dopisania waluty, a skoro nie masz więcej pytań, to wątek pozwolę sobie zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.