SMS

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ***kacper***, 21 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Myślałam że to tylko ja mam problem z zakupem florenów przez sms. Wysyłam przez sieć orange, parę tygodni temu dwa sms bez odpowiedzi, kasa pobrana , orange twierdzi, że dotarły, odbiorca- że nie. Dziś ten sam problem, florenów brak, kasa pobrana. Czy tylko z siecią orange takie przypadki?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja osobiście również korzystam z sieci Orange, robiłam zakupy florenów i abonament na młyn nie raz za sms i nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło aby był jakiś problem.
    Jeśli tak jak napisałaś - pieniądze z konta zostały pobrane i operator sieci czyli Orange to potwierdza to napisz proszę reklamację do serwisu Mobiltek :
    Zapoznaj się proszę : Warunki korzystania z serwisu płatności sms.

UWAGA: Wszelkie uwagi, reklamacje dotyczące działania Serwisu oraz inne związane z usługą pytania, prosimy kierować na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”. Dodatkowe informacje o reklamacjach zostały zawarte na stronie operatora: http://www.mobiltek.pl/kontakt/reklamacje/

W takich sytuacjach tylko Mobiltek powinien zająć się sprawą i wyjaśnić dlaczego pobrane pieniądze nie dotarły do odbiorcy czyli BP.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

u mnie również sms wysłany-sieć orange- brak potwierdzenia i fl
    już kiedyś taka sytuacja u mnie miejsce miała a florki po dobie dopisało...
    miłego wieczoru

4. SMOD_Atena

5. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Z Orange i Mobiltek poprzednim razem pisałam - jedna firma "swoje", druga "swoje" , i ani florenów, ani kasy nie ma mimo,że udowadniałam brak błędów przy wysyłaniu sms-a. Znajomi wysyłają z innych sieci i ani raz nie mieli takich problemów. Zmieniłam sieć i zobaczymy. Dziękuję za odpowiedzi. Miłego dnia.

6. Madzia2103

Madzia2103 Czeladnik forum

Ja od wczoraj wysłałam 3 sms i kasa wzieta brak florenów co mam zrobic. A Event aby zdobyc łabędzie dzis sie kończy

7. SMOD_Atena

***kacper***, bardzo mi przykro, że taka sytuacja miała u Ciebie miejsce. Ja godzinę temu wysłałam sms-a aby sprawdzić tę naszą sieć , to znaczy Orange i co prawda po 20 minutach ( nie jak zawsze niemal natychmiast ) ale floreny zostały poprawnie dopisane, uwieczniłam to na screenie :

Jeśli u Ciebie faktycznie w tej sieci zdarzają się problemy to zmiana jest chyba dobrym pomysłem. Życzę powodzenia i miłego dnia wzajemnie. A skoro nie masz już pytań to ten temat zamykam.

Madzia2103, tak jak już napisałam w poprzednim poście, jeśli pieniądze zostały pobrane z konta Twojego telefonu to z reklamacją zgłoś się proszę do serwisu Mobiltek. My tutaj nic na to nie poradzimy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.