SMS

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/info-problemy-z-płatnością-sms.11362/
    w związku z tym ogłoszeniem mam pytanie
    czy nie czas na zmianę operatora ? dlaczego ? ano dlatego że często czytam o problemach z smsami
    co to znaczy że gracze mają tym sposobem szybciej nabywać FL - tzn. w dni robocze ?o_O
    chcę floreny dziś (taka potrzeba ) wysyłam eske dziś i skoro się podjęli pośrednictwa to ich zakichanym obowiązkiem jest dopilnować abym je otrzymał o_O

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Mogą też korzystać z innych form płatności, niekoniecznie sms. Więcej informacji niż te zawarte w Ogłoszeniu w tej chwili nie posiadamy, jeśli pojawią się nowe, zostaną z pewnością zamieszczone.

Mobilitek jest zewnętrzną firmą obsługującą w naszym kraju płatności sms, jeśli masz jakieś zastrzeżenia czy reklamacje dotyczące płatności sms, zapraszam do skierowania bezpośrednio do Mobilitek. ;)

3. ZJEMciKAPCIE1

ZJEMciKAPCIE1 Czeladnik forum

Moga ale nie musza.
    Nie mam konta i wygodniej mi korzystac z smsa.
    Nie pierwszy raz sa problemy z platnosciami,wiec moze łaskawie zglosicie problem do bp badz to tego operatrora.
    Co to Mma naczy ze mamy nie czekac z smsem do ostatniej chwili,bede sobie czekala do ktorej mi sie podoba .wkoncu sa to moje pieniadze i moja sprawa kiedy je wydam .

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.