SMS- floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ***kacper***, 5 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Witam. SMS - temat zamknięty, ale chciałabym wiedzieć czy można już kupować bezpiecznie. Nie mam ochoty tracić kolejny raz realnej kasy.
    Ktoś napisał o nie doliczaniu bananów za lvl na Bahamie. Wczoraj mnie też to dotknęło - na kolejny lvl przeszłam, a stan bananów pozostał ten sam. Wcześniej chwaliłam się, że będzie już ponad 170, więc nie mogę się mylić. Nie pomogło odświeżanie ani wylogowanie i czyszczenie ciasteczek. Może jeszcze kogoś to spotkało?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli chodzi o płatności sms to nie mamy żadnych informacji aby obecnie występowały jakieś problemy.

A jeśli chodzi o złote banany to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tam na pewno wszystko zostanie sprawdzone i wyjaśnione.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

***kacper*** lubi to.
  3. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dzięki. W tym temacie nie mam pytań. Miłego dnia.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie temat zamykam i miłego popołudnia życzę.

***kacper*** lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.