sms-floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika molo9, 3 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. molo9

molo9 Czeladnik forum

witam,wiem że około 9-tej był zgłoszony problem z zakupem florenów smsem ale mamy za chwile godzinę 14 za chwile też kończy się event g&t i nie mamy możliwości kupna licencji na prezenty,dobrze by było wiedzieć czy do końca eventu w stanie to naprawić ,wystarczy mi nie cała godzinka aby sfinalizować ostatnie wymiany:)))

2. Problem został zgłoszony i operator pracuje nad jego usunięciem nic innego na chwile obecną nie wiemy.
    Mam nadzieję że uda się jak najszybciej przywrócić możliwość zakupu florenów:)

Masz jeszcze jakieś pytania ??:)

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja kolo 8 wyslalam smsa i od razu dostałam:music:

4. molo9

molo9 Czeladnik forum

witam,to miałaś farta bo pierwszy raz problem zgłoszono około 9 rano, do teraz to jest około godz 15 jeszcze tego nie zrobili i chyba już nic z tego nie będzie bo jak by nie było to mamy sobotę :)),szkoda bo mam ustawione fajne wymiany tylko brakło mi licencji,myślę że MOD śmiało może zamykać temat bo i tak akurat On nie jest w stanie tu nic zrobić

***kacper*** i chrumcia91 lubią to.
  5. Dziękuję za wyrozumiałość bo faktycznie ja tutaj nic nie mogę poza zgłoszeniem problemu :)

Zamykam i szybkiego wyjaśnienia sprawy życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.