Smok nie lata

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _kubus1404_, 27 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Wykluł mi się smok i po "zebraniu" go powinien latać po polanie, a nie lata. Czy to jakiś błąd?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

A czy w opcjach masz włączone animacje w ustawieniach gry? Zapraszam Cię do Opcje w grze i pasek zakładek - znajdziesz tutaj informacje na temat opcji w grze.

3. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Mam

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Czy możesz sprecyzować co masz ? :) Bo szczerze teraz nie wiem czy animacja się wyświetla, czy masz włączona animacje.

5. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Mam włączoną tą opcje a smok nadal się chowa :(
    Jakiś nieśmiały mi się trafił:sleepy:

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

_kubus1404_ masz włączoną opcję "Animacja pól" tak? Sprawdź proszę czy po włączeniu tej opcji, odświeżeniu gry i zebraniu smoka nadal nie będzie latał.
    Ja osobiście wszelkie animacje mam wyłączone ale jak będę miała owego gościa do zbioru to też to sprawdzę.

7. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Sprawdzę jutro czy wyleci.
    A tymczasem zadam jeszcze jedno pytanie, czy mitycznego feniksa nadal można wylosować?

8. SMOD_Atena

Tak, mityczny Feniks nadal pojawia się na kole fortuny w trybie imprezowym.

A jeśli chodzi o smoka i inne latające stworki to u mnie latają, właśnie to sprawdziłam i nawet uwieczniłam je na zdjęciu:

smok.jpg

Pamiętaj proszę, że po każdorazowej zmianie ustawień trzeba je zatwierdzić przyciskiem "Zapisz".

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

9. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Mój smok nareszcie wyleciał :D
    Dziękuje i temat do zamknięcia

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro smok już lata tak jak powinien to temat zamykam

ania12355 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.