SMOD_Wadera*

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Wadera*, 8 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Moniko! :)
    Forum lekarstwem na wszystko. xD Oj znam chyba te góry, sama czasem takie tworzę. xD:p W sumie to z papierową torbą do twarzy każdemu jest, więc myślę, że w takiej sytuacji to będzie dobry wybór. xD
    Mam nadzieję, że już lepiej. ;) Jak Ci dzionek mija? :)
    Wspaniałego dnia życzę. ;)

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Mogę powiedzieć że katar, kaszel i inne tego typu "drobiazgi" prawie poszły w niepamięć :p
    Dużo lepiej się czuję :)
    Wciąga mnie teraz kilka innych drobiazgów :p Ale zaglądam tu, czytam :)

Ania
    , co do prezentów od koleżanki to moja szafa powiększyła się o dwie koszulki :p Góry to ja lubię, ale nie chusteczkowe :p Co do papierowej torby.. hmmmm pomyślę xD xD xD

DANA, jakie pyszności :inlove: dziękuję :)

Pozdrawiam odwiedzających :)

3. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

No to dobrze, ze wyzdrowiałaś :)

Nawzajem :)

4. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Moniko! :) Cieszę się, że z Twoim zdrówkiem już w porządku. ;) Jak nie jeden drobiazg, to następne się znajdą. :p Moja szafa dawno się nie powiększała, ale co ja poradzę, że nie ma czasu jej powiększyć. xD Takie prawdziwe góry to ja też lubię. xD Z tymi chusteczkowymi to tak średnio bym powiedziała. xD Jak się rano budzę to mam ochotę na taką torbę papierową na głowę. xD
    A jak po weekendzie? ;)
    Udanego wieczoru życzę i pozdrawiam gorąco. :)

SMOD_Wadera* lubi to.
  5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Waderko, pozdrowionka zostawiam i słonecznego dnia życzę :*

SMOD_Wadera* lubi to.
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

No i jak widać nie do końca wyzdrowiałam.. :cry::cry::cry:
    W czwartek czeka mnie pobranie krwi wielką igłą (dobrze że igieł się nie boję xD xD xD)

Ania, ja szafy też nie mam czasu powiększać, sama mi się powiększa :p Ty i torba papierowa? Nie mów ze produkujesz góry... :p

Salsa, dziękuję za odwiedziny :* Musimy zgadać się na jakąś herbatkę czy coś.. :p

Wika, dziękuję za odwiedziny :)

Uciekam spać, słodkich snów odwiedzającym :)

7. Atomcia

Atomcia Weteran forum

:D Wykładowcy różne rzeczy na zajęciach opowiadają ;)
    Miłego dnia życzę :)

SMOD_Wadera* i gretag lubią to.
  8. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Dzień dobry:)
    A co tu taka cisza się zrobiła?:eek: Pobudka!!!xD

9. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Moniko! :) Co tam u Ciebie? ;)
    Miłego dzionka życzę. :)

PS głucho tutaj, kurz się gromadzi, więc przetrę meble z kurzy i ogarnę domek. ;)

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Witam :)
    Dawno mnie tu nie było.. Miałam małą awarię Internetu.. :cry:
    Taki "drobiazg" a irytujący -.-

Wiem, wiem pajęczynami zarosłam prawie ;)

Atomcia co do wykładowców to z ich opowieści kolejną historię świata można napisać :p
    Krzychu mówisz że tęskniłeś? xD
    Aniu bardzo dziękuję za odwiedziny i ogarnięcie domku :):inlove:

Przytachałam dla Was małe coś :p

11. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

Dzień dobry:)
    Przyleciałam z rewizytą:)
    Miłego popołudnia życzę:)

SMOD_Wadera* lubi to.
  12. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Dziękuję i zapraszam częściej ;) :p

13. Karpiczka

Chętnie skorzystam:)
    Czytałam że lubisz czytać fantastykę. Co ciekawego aktualnie czytasz?

14. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Aktualnie po raz milionowy czytam Pottera :p
    Nie wiem dlaczego ale jak chcę odsapnąć od poważniejszych tematów to wracam do tych książek :p

Ostatnio też "zjadłam" kilka książek "podróżniczych", np. "Czarnochora", "Zew pustyni" [może to nie do końca podróżnicza...:p] (teraz poluję na książki "Busem przez świat, wyprawa pierwsza", "Busem przez świat. Ameryka" oraz "Zielona sukienka"), do tego połknęłam jeszcze "Dżem. Ballada o dziwnym zespole". Teraz tata zrobił napad na bibliotekę (zawsze przynosi z 30 książek [kochana znajoma bibliotekarka] i cała rodzina czyta :p), muszę sprawdzić czy coś ciekawego przyniósł :p

A Ty co aktualnie czytasz? Chociaż to złe pytanie... Co byś mi poleciła? :p

15. Karpiczka

Aktualnie czytam Stephena Kinga "Joyland" i tą książkę mogę polecić jeśli lubisz horrory. Do tego mogę polecić Trudi Canavan i jej trylogię Czarnego Maga, trylogię Zdrajcy i Erę Pięciorga to z gatunku fantastyki. Z przygodowych mogę polecić Johna Flagana i jego serię Zwiadowcy. Z kryminałów Alex Kavę i Harlana Cobena. A i z romansów Norę Roberts i Stephanie Laurens i jej serię Czarnej Kobry. Do tego "Lilkę" Małgorzaty Kalicińskiej genialna książka o życiu zwykłej kobiety i losach jej i jej rodziny. Jeszcze jakiś czas temu czytałam "Pogodne Dni" książkę o losach kobiety która swoje dzieciństwo spędziła w obozie koncentracyjnym i opisuje wspomnienia z tego czasy jak i czasy po opuszczeniu obozu. To tak na początek jak mi się coś przypomni do dopiszę:)

SMOD_Wadera* lubi to.
  16. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Horrory odpadają.. Zwłaszcza że zazwyczaj czytam nocą jak wszyscy już śpią (wiem może to dla oczu niezdrowe ale kocham szum wiatru za oknem i szelest kartek książki i to wrażenie że to o czym czytam dzieje się naprawdę), dostałabym zawału lub coś w tym stylu :p
    Muszę zacząć nadrabiać zaległości w czytaniu xD Czuję się jak by mi coś umykało przez to że ostatnio mam mało czasu żeby odpłynąć całkowicie w świat książki... :)
    Z tych które polecasz to tylko Norę Roberts czytałam i to sporo.. :p
    Z trylogii fantastyki i przygodowych które polecasz jestem w bibliotece na liście oczekujących na książki (bo mi kuzynka polecała, ale za daleko mieszka żeby pożyczyć książki od niej) :p

17. Karpiczka

Ja akurat ten horror czytam wieczorami jak na męża czekam aż z pracy wróci:D
    Moja lista też jest długa tylko muszę się dokładnie rozejrzeć po bibliotece bo nie wiem jeszcze dokładnie co mają ostatnio tylko nowości przejrzałam:)

SMOD_Wadera* lubi to.
  18. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Ja ostatnio do biblioteki nie zaglądam, robi to za mnie tata... Bo wiesz jak bym weszła do biblioteki to mogłabym tam zostać :p
    Jak bym miała męża też mogłabym horrory czytać.. xD Bo wtedy w razie czego wiedziałabym że mnie obroni i że jak jakiś potwór wypełznie gdzieś z ciemności to zje męża najpierw (bo ja zawsze śpię od ściany i nawet mąż [jak się go kiedyś dorobię...] tego nie zmieni) :p xD :p :p

19. Karpiczka

Ja do biblioteki to muszę sama chodzić wtedy wiem że na pewno wybiorę coś co przeczytam:) Raz tylko mamę wysłałam jak miałam nogę skręconą, ale najpierw jej listę zrobiłam:) O widzisz ja też śpię od ściany, chociaż zawsze najlepiej mi leżeć na miejscu męża:D Na pewno się go dorobisz:)

SMOD_Wadera* lubi to.
  20. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Ja też wolę chodzić sama, ale doszło do tego że mama miała ustawioną bibliotekę na szybkim wybieraniu.. tracę w bibliotece poczucie czasu i mogę cały dzień przesiedzieć (zwłaszcza ze u nas jest biblioteka "starego typu" gdzie ma się dostęp do całego zbioru i można przebierać i wybierać samemu... :)
    Co do męża może kiedyś się uda :D Podobno przydatne stworzenia xD nie wiem bo nie mam :p xD
    Mam tylko nadzieję że mój ewentualny mąż tego forum nie czyta, bo ucieknie z krzykiem jeszcze zanim się dowie, że chce zostać moim mężem :p xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.