SMOD_Wadera*

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Wadera*, 8 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

Najważniejsze że szyja nie boli:)
    U mnie raz się zdarzyło takie spotkanie gołębia z oknem:) Też przydałoby się okno umyć ale leń jakiś mnie dopadł, chyba przez tą pogodę bo bym cały dzień spała:D
    Ta moja też niby jadalna w Peru podobno jedzą:eek: Żeby moja grzeczna była to bym się cieszyła a ona ciągle kwika i kwika:D
    U nas burza była w środę chyba i powyłączałam wszystko i poszłam posiedzieć z teściem:oops: Zapach powietrza po burzy tez lubię ale burzy się boję:oops:
    Nie masz za co przepraszać wiadomo ze nie siedzi cały czas przed komputerem i na forum:) Również pozdrawiam:)

SMOD_Wadera* lubi to.
  2. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Moniko. :) Tylko trochę mnie nie było, a ty już awans dostałaś! xD Gratuluję i dalszej owocnej pracy na forum życzę. :)
    A jak u Ciebie? :)
    Wspaniałego wieczorku życzę. :)

SMOD_Wadera* lubi to.
  3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Moje drogie Anie, jak ja się cieszę że tu czasem zaglądacie xD

Anja dziękuję za miłe słowa :)
    U mnie jak zwykle - czyli cały czas coś się dzieje :p
    Nie mam chwili czasu na odpoczynek, ale nie przeszkadza mi to ;)
    Jak będę miała chwilkę to powiem coś więcej... xD

Napisz co u Ciebie, gdzie byłaś jak Cię nie było? :p

patrycja9922 lubi to.
  4. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Moniko. :) To dobrze, że nuda Cię nie dopada, to znaczy, że nie zwariowałaś. :pxD Okej, poczekam trochę, aż złapiesz oddech, bo jeszcze zadyszkę będziesz miała i będzie oczywiście moja wina. xD
    Byłam w Wiśle na długim weekendzie. :p Oj tak cudownie, piękna pogoda, najlepsze towarzystwo, nie miałam na co narzekać. ;) Weszłam na Stożek Wielki, bez żadnego problemu, zresztą jak zwykle, na dodatek opaliłam się. :p Mnie raczej słońce nie lubi, więc to dość dziwnie. xD Ale to tylko cztery niesamowite dni spędzone w czerwcu, natomiast w maju miałam nawałnicę obowiązków. Same poprawki, sprawdziany itd. Szkoła, nauka, taka codzienna rutyna. Do tego moja mama miała operację/zabieg na hemoroidy, więc ja przejęłam stery w domu i dwa razy więcej musiałam sprzątać, prasować itp. Pomóc mamie musiałam, bo troche cierpiała po zabiegu. Pojechałam za to z tatą do Warszawy przy okazji jak miała się odbyć tam operacja mamy. Byłam na targach książki, co mnie uszczęśliwiło i w ogóle spędziłam sporo czasu z tatą, który wiecznie jest zawalony robotą. Pozwiedzałam ponownie trochę stolicę, fajnie było. :) Po powrocie nie narzekałam, chociaż ledwo wiązałam koniec z końcem, ale potem pojechałam na zasłużony weekend i teraz jest wszystko w normie, trochę leniuchuję, ale cóż czasem muszę. xD To tyle. :p
    Miłego wieczorku życzę. :)

SMOD_Wadera* lubi to.
  5. Karpiczka

Po tym wszystkim co miałaś Aniu ostatnio należy Ci się lenistwo:)

Bry Moniko:)
    Jak tam spędzasz ten upalny weekend?:)

Anja8787 lubi to.
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Cześć Aniu!
    Chłodzę się przed komputerem - odpoczywam pomiędzy lataniem na odkurzaczu a lataniem na mopie xD
    A u Ciebie jak tam, weekend szalony czy raczej spokojny? xD
    Jak tam G&T upolowałaś coś ciekawego? :p

7. Karpiczka

U mnie reszta weekendu raczej spokojnie. Też polatałam na odkurzaczu trochę:) A na resztę dnia i niedziele teściowa władzę przejmuje nad domem:D
    A na G&T nie poluje nie chce mi się chociaż sporo z nowości zwierzętowych i drzewkowych nie mam:)

SMOD_Wadera* i patrycja9922 lubią to.
  8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Witaj już SMODzie Wadero - co słychać :) ?

SMOD_Wadera* i patrycja9922 lubią to.
  9. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Witam

Życzę spokojnej niedzieli:)

SMOD_Wadera* lubi to.
  10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Witam ponownie :) 7 godzin snu wystarczyło :) Wstałem o 12.00 ;) Jak zwykle po aktualizacji Google Chrome występuje nieokreślony błąd >:(>:(>:(

11. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Moniko. ;) Jak Ci minął weekend? :) Na G&T zdobyłaś, to co potrzebowałaś? ;)
    Przyjemnego wieczoru życzę. :)

SMOD_Wadera* lubi to.
  12. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Witam po chwili przerwy.. :) Jakoś nie mogłam trafić do domku, zabiegana tak że buty gubię. ;)
    Z G&T zadowolona jestem - udało się kilka drobiazgów zdobyć. :)
    U mnie ostatnio dość pracowity czas, ale zawsze może być gorzej. :p Chyba w końcu uda mi się choć troszkę odpocząć. :)
    Pozdrawiam wszystkich odwiedzających. :) :p

13. kura503

kura503 Zaawansowany

14. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

kura503, ponownie bardzo Cię proszę o dodanie tłumaczenia do podpisu w Sygnaturce, zapoznaj się również z Regulaminem forum, dokładniej z tym punktem:
    Tym razem upominam słownie.

15. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Dobry, mam coś na osłodzenie[​IMG]

SMOD_Wadera* lubi to.
  16. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

17. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Takie pyszności to ja ukradnę kawałek:music:
    Witam niedzielnie:)

SMOD_Wadera* lubi to.
  18. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Nie kradnij Krzyś, poczęstuj się :p
    i wiesz czasem jak wpadasz przynieś coś dobrego xD
    Nawiasem co u Ciebie Krzychu?? :p

19. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

No skoro nalegasz to jeszcze w gratisie się poczęstuję:music:
    I coś dla ochłody przynoszę ze sobą :)

A u mnie po staremu, wczoraj udało się grupę zebrać i trochę czasu razem spędzić :)

SMOD_Wadera* lubi to.
  20. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Jak Ty mnie rozpieszczasz!! :inlove::inlove::inlove:
    Takie smakołyki.. :music::music::music:
    A łyżeczki gdzie? 8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.