SMOD_Wadera*

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Wadera*, 8 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

U mnie (czyli tak gdzie mieszkałam wcześniej) jest tak samo:) Nie mogę się jeszcze przyzwyczaić że teraz tu jest u mnie:D A tu gdzie teraz mieszkam to nie wiem dokładnie nie mieliśmy za dużo czasu na łażenie po bibliotece:)

No powiem po sobie że przydatne:D Mój na szczęście nie czyta forum chociaż kiedyś grał w farmę:)

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

No to musisz zwiedzić bibliotekę :p

Wierzę na słowo że mąż przydatny.. :p

3. Karpiczka

Jak będę oddawała to co czytam to mam zamiar po zwiedzać:)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Pewnie dobrze jest zapoznać się z biblioteką, czasem można cudeńka tam znaleźć... :p

5. Karpiczka

Ja to bym się ucieszyła z tego jakbym znalazła te serię co mam zaczęte:)

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

A no ja się nie dziwię, nic tak nie irytuje jak brak kolejnej książki kiedy się czyta serię -.-
    Z tego powodu zakupiłam wszystkie części Pottera xD

7. Karpiczka

Ja mam tylko jedną "Zakon Feniksa" chyba nie pamiętam dokładnie bo została u mamy:)
    Jak nie znajdę w bibliotece to będę pewnie na komputerze męczyć:)

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Na komputerze?? Żadna siła nie zmusi mnie do czytania książki na komputerze.. :p
    Moje oczy by tego nie wytrzymały :p
    Pozdrawiam ciepło :)

9. Karpiczka

Moje jakoś to wytrzymują ale słabo dlatego wolę książki w tradycyjnej wersji:)
    Również pozdrawiam:)

SMOD_Wadera* lubi to.
  10. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Moniko. :) Jak tam u Ciebie przed świętami? ;) Miłego dnia życzę. :)

11. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

12. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Karpiczka, książki tradycyjne :inlove::inlove::inlove:

Anja, ja Cię wieki nie widziałam :)
    U mnie pracowicie leci - sprzątanie, gotowanie, pieczenie... Właściwie sprzątam sama, w pieczeniu i gotowaniu pomagam mamci :)
    Myłam jedno okno przez tydzień (jego umycie zajmuje godzinę xD) w końcu się udało :p
    A u Ciebie jak tam przez Świętami? :p

13. Karpiczka

14. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Witam Koleżankę xD

SMOD_Wadera* lubi to.
  15. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witaj. :) U mnie podobnie, ja musiałam swój pokój zrobić na błysk, bo kuchnią i łazienką zajmuje się mama (sama tego chce:p). W pieczeniu ciast jej pomogłam, bo to lubię robić najbardziej, poza tym kuchnia to mamy terytorium, a że ona jest taką Zosią samosią to za wiele jej nie pomogłam. xD Atmosfera jak zwykle taka sama przed świętami - mama przeżywa, bo chce żeby dom doprowadzić do porządku, tata unika domu jak ognia, a ja robię swoje, wypoczywam i to mnie się obrywa za nieodstawienie każdej rzeczy na swoje miejsce. xD No i chodzę z mamą na Triduum paschalne, chyba jedne z Mszy Św. na których jestem skupiona, bo niestety irytują mnie księża w mojej parafii. :p

W takim razie, zdrowych, wesołych świąt Wielkiej Nocy, przyjemnej, rodzinnej atmosfery, dużo ciepła i uśmiechu, a także smacznego jajka i mokrego lanego poniedziałku. :)

SMOD_Wadera* lubi to.
  16. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

ankagdw, Karpiczka, Krzychu2907, Anja8787, dziękuję Wam bardzo za życzenia :)

Krzyś śliczna z Ciebie kaczuszka :p

Anja to mamy podobnie z naszymi rodzicami :p
    Moja mama szleje już od kilku tygodni, ale jak zaproponowałam jej plan działań z rozpiską to stwierdziła że ona tak nie umie xD
    Co do kościoła też chodzę, tradycja i lubię obrzędy Triduum, są takie inne niż to co się dzieje normalnie, jakoś tak można wpaść w zadumę :)
    I oczywiście święcenie jajek (nie wiem czemu się przyjęło że święcimy jajka, jak świecimy też chleb, sól, jakieś mięsko, babki, baranki..) :p
    W tym roku wchodzę do kościoła z całą rodzinką a mój mały siostrzeniec (2,5 roku) woła do mojej siostry, stojąc przy Grobie Pańskim: "mama patrz choinka, prezenty dasz mi" xD xD xD
    Nie dziwię się że dziecku się myli jak śnieg pada... :p

Pozdrawiam ciepło odwiedzających :)

17. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dziś już moja mama spokojniejsza, bo się wyrobiła z robotą. xD Też lubię obrzędowość Triduum, dlatego chodzę, można bardziej poczuć klimat świąt, a mój tata zaś się śmieje, że chodzę się nawracać. xD A rezurekcję nazywa Mszą dla grzeszników, bo twierdzi, że widzi tam zawsze nowych ludzi, których w ciągu roku jeszcze na Mszy nie widział. xD
    Hahahaha, co co się dziwisz, śnieg każdemu dziecku mógł pomieszać w głowie, zdarza się. xD

18. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Msza dla grzeszników... xD Dobre! W sumie w te konkretne Święta w kościele pełno takich osób co tylko raz w roku do kościoła trafiają :) Ale nie nam to oceniać... każdy sobie wydeptuje drogę do nieba na swój własny sposób :p
    I dodam że nie jestem jakimś religijnym fanatykiem, ale jak na każdy temat, tak i na ten mam swoje zdanie :p

Może zmieńmy temat, bo jak dalej w ten będziemy brnąć, możemy kogoś urazić czy coś i musiałabym dać sobie regulaminową karę xD :p xD

To zapytam jak tam pisanki xD

Anja8787 lubi to.
  19. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Ja też fanatykiem religijnym nie jestem i mam swoje zdanie. Z paroma zasadami panującymi w kościele katolickim się nie zgadzam, myślę, że masz rację, lepiej tych tematów nie rozwijać, bo punkciki się posypią. xD
    Pisanki? Hahaha takowych nie robiłam od dobrych paru lat. xD I nie wiem co więcej na ten temat powiedzieć. xD A u Ciebie jak pisanki? xD

20. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

U mnie pisanki robią się same :p
    W sensie od lat wielu nie malowałam jajek kredkami :p
    Miałam zaproszenie do dziecków koleżanki na malowanie, ale nie dałam rady iść.. i może dobrze bo cała byłabym jak pisanka :p xD

Anja8787 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.