SMOD_Atena

Temat na forum 'Kto jest kim - ekipa' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Atena, 19 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A mi się od wieków lepiej uczy w,nocy i wieczoramixD

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A ja wiedząc, że pracujesz z dziećmi to tylko o nich pomyślałam, zapomniałam, że masz też inne szkraby ;)
    Robotę chyba już skończyłaś to teraz miłego odpoczynku i kolorowych snów :)

A później rano nie chce Ci się wstać i na autobus czy metro się spóźniasz :p

krasnoludek10 lubi to.
  3. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Czyżby krasnoludki były nieśmiertelne? :p

krasnoludek10 lubi to.
  4. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Ewa tak to na nas ta szara rzeczywistość wpływa :p
    odpoczynek to będę miała po śmierci, 2 metry pod ziemią.. :p Teraz to cały czas coś, choć często coś innego niż planuję..

Tomek jak taki wiekowy jesteś to pewnie już wiesz, że ludzie inteligentni pracują/uczą się właśnie nocami? ;)
    Tzn. tak sobie zawsze tłumacze moje dzienne "niedospanie" i ciągłe myślenie o poduszce.. xDxDxD

krasnoludek10 lubi to.
  5. krasnoludek10

No widzisz, a mnie rodzina "zmusza" do spania w nocy i dlatego ciągle jestem niewyspany:p Raz spałem od 5, bo dopiero wtedy byłem śpiący, do 15 albo i dłużej:p Ewidentnie jestem nocnym Markiem.. Szkoda, że nie ma studiów nocnychxD A kiedy indziej (niedawno) spałem 4 godziny i byłem bardziej wyspany niż po 8xD

Kochana Ateno,
    Piszę ten list do Ciebie, aby Ci uświadomić, że nawet ja nie potrafię spóźnić się na metro, które jeździ co 3 min, ale oczywiście siłą rzeczy, jeśli spóźnię się na autobus (a nawet i nie), to metro odjeżdża mi tuż sprzed nosa, więc ciężko jest mi się wyrobić na drugi autobus. Na przykład wczoraj miałem autobus 8.30 i łudziłem się, że się wyrobię na WF (byłem w szatni tak naprawdę w ostatniej chwili i przebrałem się migusiem, dobrze że chociaż znowu nam szatni nie zamknęli i nie musiałem sszukać w której są)). A jak to się stało, zapytasz pewnie? Autobus miał być 8.30,przyjechał 5 minut spóźniony, metro stało na każdej stacji po 2-3 minuty ciort wie po co.. Ot, cała tajemnica.

Z wyrazami szacunku,
    Wasz forumowy (a czasami Twój osobisty) Krasnal
    xDxDxD

I tym zabawnym jak to, że 2+2=5 akcentem się z Wami witam:p

6. SMOD_Atena

Możliwe a zwłaszcza ta szarość za oknem, mógłby już trochę śnieg sypnąć, oby nie za dużo ;)
    A to przed Tobą jeszcze duuuużo pracy zanim ten odpoczynek i spoczynek będziesz miała ;)

Czuję się uświadomiona xD ale jednak nie do końca :p

bo jak ucieka Ci sprzed nosa to jednak się spóźniasz. No tak ale to pewnie winny jest autobus, na który wcześniej się spóźniłeś a nie to on spóźniłxD Najlepiej chyba by było gdybyś wyrabiał się na wcześniejszy autobus :p

A tego, że czasami jesteś moim osobistym Krasnalem to nie wiedziałam, coś mnie chyba ominęło :p;)

Miłego dnia :)

7. krasnoludek10

Masz swój ogródek a tam są krasnale:p Wśród nich jaxD

8. SMOD_Atena

Niemożliwe bo jak coś jest w ogródku do zrobienia to ja muszę to zrobić, żaden krasnal nosa nie wychyla :p

9. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Atena, Twój krasnal to jak czytam ten z tych leniwych i nocnych :p
    Miałam zapytać jak to jest mieć własnego krasnala ale to:

sprawę całkowicie wyjaśniło xDxDxD

Co do mojego wypoczynku, odpoczynku czy spoczynku - oby jak najdłużej siły były, praca i chęci.. ;)

10. SMOD_Atena

Też bym chciała wiedzieć jak to jest mieć takiego osobistego krasnala ale sprawdziłam cały ogródek i nie ma, albo takie leniwe są, nic nie robią to i wstyd im się pokazać :p;)
    Tak Monia, zdrowie i siły to najważniejsze, jak nic nie dokucza to i chęci są a z tego co wiem, jak ktoś chce pracować to praca też jest.
    Miłej nocy :)

11. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Mi ostatnio wszystko dokuczało, ale doszłam do wniosku, że przynajmniej czuje że żyje. ;)

Grunt to chyba podejście. Podobno pozytywne nastawienie jest najważniejsze. :p

Wiedziałaś że w zimie w sklepach sportowych nie można zakupić kasku do roweru? Przynajmniej u mnie tak jest.. Jakaś masakra. A kask muszę mieć na wiosnę.. hmm

12. SMOD_Atena

No tak trochę może czasami coś podokuczać, oby nie za często i nie za mocno ;) To prawda, pozytywne myślenie to podstawa :)

A ja się w asortymencie sklepów sportowych nie orientuję, wiem, że w obuwniczych np. to na nowe dostawy sezonowych butów trzeba czekać na początek sezonu, przynajmniej w tych, do których zaglądam tak jest :)
    Ale w sklepach internetowych można znaleźć wszystko niezależnie od pory roku ;)

Udanych poszukiwań i miłej soboty :)

13. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Kask do roweru to raczej przez internet wolę nie kupować, jakiś taki uraz :p

Jak tam u Ciebie z prezentami? Udało się wypatrzeć jakiś wózek dla młodej?? :)

14. SMOD_Atena

No tak, na odległość nie przymierzysz a powinien być raczej dopasowany ;)

Wózków jest taki wybór, że oczopląsu dostałam i w końcu kupiłam coś innego ale podobno będzie się cieszyła i przez jakiś czas może będzie się bawić, a wózek może na wiosnę na spokojnie jakiś fajny znajdę :)

Miłej nocy :)

15. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Bo grają w gry hazardowe albo śpią ;)

16. SMOD_Atena

A to łobuzy :mad: a niby takie pracowite i pomagają o_O może te krasnoludki, które żyły dawno, dawno temu takie były a tym dzisiejszym to widać tylko przyjemności w głowie :p

17. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Na szczęście Ty masz osobistego Krasnoludka i możesz go poprosić o wykonanie kilku prac :p

18. SMOD_Atena

Tak, niby mam a nie mam :( Coś mi się wydaje, że Krasnoludkowi nie można wierzyć we wszystko co pisze ;) I znowu będę miała bajkowe sny, Tobie Emi też takich życzę ;) xD

19. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

A zostawiasz na noc mleko w miseczce? Albo kawałek chleba? Bo jak nie, to się nie dziw... :sleepy:

20. SMOD_Atena

Mleko mam zawsze w lodówce a pieczywo, przeważnie bułki (krasnale jadają bułki? :D ) w pojemniku na pieczywo tzw. chlebaku. Gdzie niby mam tę miseczkę z mlekiem i chleb czy bułki zostawiać? Na stole, pod stołem czy gdzie? Przecież mleko się zepsuje a pieczywo sczerstwieje :p Nie ma u mnie żadnych krasnoludków, chyba że w moich snach :p;)

Miłych snów Zgredku :)