SMOD_Atena

Temat na forum 'Kto jest kim - ekipa' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Atena, 19 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Monia konkurs chciałaś, szukaj bajecznych bombeczek :p

Powodzenia i miłej niedzieli :)

2. monia1125

monia1125 Hrabia forum

E tam w wyszukiwaniu nie jestem zbyt dobra.. Tzn w szukaniu bombek :p
    Jak wdepnę na jakąś to się o nią potknę a i tak nie zauważę xD
    Ale może coś tam się uda.. :p

3. SMOD_Atena

No to ja ostatnio tak miałam jak na grzybach kiedyś tam byłam xD

Miłego poniedziałku :)

4. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Z grzybami u mnie to całkiem nieźle.. :p
    Ale bombek z bombkami to nie idzie.. :)
    Tobie również życzę miłego poniedziałku i całego tygodnia! :)

5. SMOD_Atena

Dzięki Monia, ale ten tydzień to już będzie zabiegany, najwyższy czas za prezentami się rozejrzeć zanim tłumy ruszą do sklepów, może coś w internecie poszukam, ale wolałabym jednak znaleźć coś fajnego w sklepach ;)
    Masz może jakieś pomysły na ciekawy prezent dla trzyletniej rozrabiary? :music:

6. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Dla trzylatki? Zrób jej domowe łowisko (kijek, sznurek, drucik kreatywny = wędka, oraz papierowe rybki), albo laleczkę ubraniową (papierowa laleczka + papierowe kolorowe ciuszki).

Pomysły z opcją zakupy:
    1. Projektor gwiazd
    2. Toaletka dla dziewczynek (zabawka!)
    3. Znikopis
    4. Lego duplo - wersja dla dziewczynek
    5. Wózek dla lalek

Wiesz nie znam dziecka, nie wiem co lubi i czym lubi się bawić. :p
    Napisz coś więcej - może coś podpowiem. :)

Ja już prezenty załatwiłam. Od 22 grudnia w pracy do końca lutego..

krasnoludek10 lubi to.
  7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja nawet nie wiem, jakie prezenty kupić mamie i siostrze.. A i tak.. Do spłukania jeden krok, jeden jedyny krok, nic więcej:music:xD

Dobry

8. SMOD_Atena

Dzięki Monia, właśnie nad jedną z tych dwóch pozycji się zastanawiam, może taki wózek w komplecie z lalką ją ucieszy, bo jeszcze nie ma :) A klocki ma różne zestawy, lubi się niby nimi bawić ale myślę, że lalkę w wózku też polubi xD
    Prace manualne odpadają, mam dwie lewe ręce :oops:

krasnoludek10 jak coś wymyślisz to też możesz podzielić się pomysłem :)

Miłego dnia :)

krasnoludek10 lubi to.
  9. czechu79

czechu79 Generał forum

Ja w temacie swojego pytania co to wątek już zamkłaś :p
    Bardzo mnie cieszy fakt że nie promujecie halucynogennych używek ,co nie zmienia faktu że chyba są stosowane w PT
    Jakbyś mogła to weź im to zabierz i zniszcz ,martwię się o stan zdrowia nie tylko psychicznego, osób tam odpowiadających fantazyjnie na nasze pytania i kłopoty w grze :p
    Na ostatnie swoje zapytanie to otrzymałem w odpowiedzi taką herezję, która przebiła opowieści na dobranoc Pana Kobuszewskiego xD:cry:xD

krasnoludek10 lubi to.
  10. SMOD_Atena

czechu79 a Ty wiesz, że to poważne oskarżenia są? Myślę jednak, że bardzo się ostatnio nudzisz i takie niewybredne żarty się Ciebie trzymają. Tak też potraktuję to co napisałeś a jeśli masz jakieś zastrzeżenia do pracy PT to możesz napisać zgłoszenie ze skargą i wysłać je do PT z prośbą o skierowanie do osób, które tę pracę nadzorują.

Miłego dnia i ciekawych zajęć życzę :)

krasnoludek10 lubi to.
  11. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Nie odpowiadam w PT. Nie znam też opowieści na dobranoc Pana Kobuszewskiego. Ale myślę, że na dzień dobry mógłbyś poszukać bombek na forum. Jak zbierzesz odpowiednio dużo, to może jakiś dzięcioł Ci jajko przyniesie przed Świętami ;)

agniecha$, czechu79 oraz krasnoludek10 lubią to.
  12. czechu79

czechu79 Generał forum

Żarty? xD
    Żarty są wtedy gdy pół ogóra w zupie a mąż po schodach tupiexD:cry::cry:xD

Zgredku jak dla mnie to powinien już wystartować podobny ale wielkanocny:p xD
    Może by mi się udało pisanek na trzecie miejsce nazbierać xD:cry:xD

krasnoludek10 lubi to.
  13. SMOD_Atena

Wtedy to pewnie byłaby jakaś niesmaczna zupa ogórkowa i raczej mąż nie byłby zachwycony ale Ty chyba zup nie gotujesz, że o posiadaniu męża nie wspomnę :p

14. czechu79

czechu79 Generał forum

Ale się droczymy :p
    Lubię to ...klik....xD:cry:xD

krasnoludek10 lubi to.
  15. SMOD_Atena

Wiedziałam, że się nudzisz :p może do kuchni zajrzyj żeby Ci obiad nie wystygł :p;)

krasnoludek10 lubi to.
  16. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Pomyśl co obie panie lubią i czego im aktualnie najbardziej brak - potem spójrz na swoje zasoby i odrzuć to co najtańsze i co same sobie kupują i coś tam się wybierze.
    Może jakąś fikuśną apaszkę, torebkę, portfel, jakaś świąteczną ozdobę, czekoladki, perfumy, bilet na wycieczkę, ciasteczka własnej roboty ładnie opakowane.
    Dasz radę!

Wózek to takie "must have"* w asortymencie zabawek trzylatki, zawsze się sprawdza. :)
    Co do lewych rak, to jest przesada.. ;) Ja np. zawsze twierdziłam ze nie umiem rysować, a w wakacje odkryłam że nawet konia narysuje.. Wniosek: wystarczy chcieć. :)
    Choć wiem że na to "chcieć' to czasem sporo porażek po drodze, zanim coś wyjdzie, jak byś mieszkała bliżej mnie to bym Ci podrzuciła taki np.: zestaw "łowisko ryb".

*musi mieć

krasnoludek10 lubi to.
  17. SMOD_Atena

Wózek mówisz, no to będzie chyba jednak ten wózek, jest tego w necie do wyboru i mam nadzieję, że prezent będzie trafiony :)
    A są też takie fajne, drewniane zabawki typu tablica edukacyjna i nad tym się też zastanawiałam ale ten wózek sam albo z lalką pewnie będzie się tej mojej małej bardziej podobał :music:
    No szkoda, że mieszkasz tak daleko, ale to łowienie chyba raczej nie, widziałam też takie gotowe ;)

Dzięki za pomysły Monia i miłej nocy :)

krasnoludek10 lubi to.
  18. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Wiesz gotowymi rybkami u mnie dzieciaki się bawić nie chciały. Jak zrobiłam własnoręczne ryby to się zabijali o wędkę (na szczęście obyło się bez rozlewu krwi - miałam zapas patyków) :p
    Tablica też byłaby fajna - kreatywna i rozwija. Mam nadzieję że wózeczek okaże się hitem:)

Polecam taki:
    [​IMG] lub [​IMG]

są bardzo wytrzymałe, estetyczne i do tego z Elza.. :p Cena też przystępna w miarę od około 65 do 130zł.

Jak bym mieszkała bliżej to bym zaprosiła młodą na zajęcia do mnie :p Mogłaby sama sobie zrobić łowisko czy coś innego ;)

krasnoludek10 lubi to.
  19. SMOD_Atena

Hej Monia, Ty widzę spać nie możesz :D

A wózek śliczny zwłaszcza ten głęboki, może takiego poszukam, dzięki ;)

A co do dzieci to wiesz, inaczej jest jak jest grupa dzieci a inaczej też dziecko bawi się jak jest samo w domu :)

Miłej środy :)

krasnoludek10 lubi to.
  20. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Ewa, akurat miałam na myśli dzieci - w formie siostrzeńca oraz 2 szkrabów u przyjaciółki, w tym moją chrześnicę ;)
    Chociaż mówiąc o dzieciach czasem sama się zastanawiam o których mowa.. xD
    Mam ostatnio "tryb nocny" - sporo muszę przygotować do pracy i jakoś lepiej mi się nocami pracuje :p
    Zostawiam uściski i się za robotę biorę.. ;)

krasnoludek10 lubi to.