SMOD_Atena

Temat na forum 'Kto jest kim - ekipa' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Atena, 19 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Hejka 99madzias99 zależy gdzie? U mnie za oknem ciemno i zimno, ale w domu ciepełko ;)

A co u Ciebie?

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

no i tu zerkam tak z tajniaka :p

3. 99madzias99

99madzias99 Generał forum

A wiesz Atenko tez mrawo za oknem pada pada i jeszcze raz pada jutro śnieg ma padać ;) Ale humorek mi dopisuje i to najważniejsze . Pozdrawiam ;)

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Hej Atena:) Cała moja rosa chyba się obraziła i pofrunęła z wiatrem do CiebiexD Ale w obecnym evencie na szczęście nie jest to możliwe;)

5. SMOD_Atena

Witam jawnie i pozdrawiam ;)
    Ważne, że dobry humorek jest, to i niepogodę się przełknie ;) Pozdrawiam wzajemnie :)
    Hej ,
    krasnoludek10 musisz bardziej się starać, to i wypadajek będzie więcej :)

6. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

[​IMG]Krasnale i elfy gotowe stoją, Już worek pełny na saniach czeka, Czemu Mikołaj drapie się w głowę? Co go tak martwi i na co czeka? A on tak liczy w głowie i mierzy Czy brzuch mu się zmieści W komina wieży! Więc jeśli znajdziesz prezent na dachu, Znaczy że wąski masz komin mój brachu! Fajnych prezentów od Mikołaja Ewuniu ,życzy - Irena

7. krasnoludek10

Ja za poleceniem szefa tu przybywam;)
    Najpierw się witam:)
    A teraz przejdźmy do rzeczy,
    To ja stoję na prezentów pieczy;)
    A że czas nadszedł już tak długo oczekiwany:)
    Prezent będzie Ci dany:)
    Kto wie? Może nawet wiele?
    Wtedy będzie na pewno weselej:D !!!

8. SMOD_Atena

O ile prezentów :music: bardzo dziękuję Irenko i krasnoludek10.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)

Feeps lubi to.
  9. Feeps

Feeps Mieszkaniec forum

Dzień dobry, chciałem napisać prywatną wiadomość, ale nie widzę takiej opcji. Mam pytanie odnośnie mojego postu w temacie z poradami odnośnie doświadczonych graczy.

Mam pełną świadomość tego, że nie powinno się pisać postu pod postem, ale.. gdybym zgodnie z poradą edytował poprzedni wczorajszy post to nikt by nie zauważył, że jest jakiś nowy w temacie, co za tym idzie nie byłoby takiego zainteresowania (i porad) jakiego oczekiwałem. Ale pełne zrozumienie - okazuję skruchę i mogłem skasować tamten i połączyć je w nowym poście. Następnym razem już tak zrobię.

Mam jednak pytanie (bo po tym połączeniu nadal widnieje ten post jako stary wczorajszy, a chciałbym żeby był z dzisiejszą datą jak pisałem, bo ten poprzedni nie jest dla mnie w żaden sposób ważny; dzisiejszy - bardzo). Czy mógłbym usunąć ten swój post i dodać cały od nowa połączony? Jeśli trzeba to dodam z tym upomnieniem od moderatora, ew. moderator jeszcze raz by swoje dorzucił jeśli musi być z tym i nie mogę edytować bez :)

Pozdrawiam serdecznie

10. SMOD_Atena

Witaj Feeps, doskonale Cię rozumiem, ale niestety na forum musimy stosować się do regulaminu. W swoje posty edytowane przez Moderatora nie możesz w żaden sposób ingerować, edytować, zmieniać czy usuwać. Na przyszłość może cierpliwie poczekaj aż ktoś odpowie i napisze pod Twoim postem tak abyś mógł bez przeszkód napisać kolejny post.
    Jeśli masz jakieś ogólne pytania dotyczące konkretnych opcji w grze, na które chcesz szybko uzyskać odpowiedź to zapraszam do działu Pytania ogólne.
    We wspomnianym przez Ciebie wątku wyraziłam swoje zdanie a tym samym odświeżyłam wątek i Tobie umożliwiłam napisanie kolejnego posta :)

Pozdrawiam równie serdecznie i miłej nocy życzę :)

Feeps lubi to.
  11. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

.•*•. Aby marzenie mogło się spełnić, najpierw musisz zacząć marzyć... - Brian Tracy .•*•.
    Pozdrawiam cieplutko i życzę udanych przygotowań przedświątecznych oraz radosnego oczekiwania na Boże Narodzenie .•*•. Irena

12. SMOD_Atena

Witaj Irenko, bardzo dziękuję i wzajemnie wszystkiego dobrego Ci życzę :)

Moja choinka w realu jeszcze czeka, ale wirtualną już wystroiłam xD

Wszystkim zaglądającym życzę radosnych, rodzinnych Świąt :)

13. krasnoludek10

Dziękuję i nawzajem:) Chociaż u mnie w realu raczej nici z choinki - nawet jak posprzątam, to się pewnie nie zgodzi, bo po świętach wyjeżdża-.- Ale przeca to tradycijon (tradycja):cry:

14. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Choinka wyjeżdża? Gdzie ona się wybiera na taki mróz? o_O

agniecha$ lubi to.
  15. SMOD_Atena

Coś mi się wydaje, że już sobie poszła w miasto :p

Również dziękuję :)
    Może jednak przekonasz tę choinkę żeby chociaż przez Święta u Ciebie została, powiedz że taka tradycja przecież ;)

agniecha$ i MOD_Zgredek* lubią to.
  16. krasnoludek10

xDxDxD Mama wyjeżdża, nie choinka:p A marzenie o choince razem z nią - są tylko 2 stroiki...

17. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Ewcia:)

Niech Nowy Rok przyniesie Ci
    radość, miłość, pomyślność i
    spełnienie wszystkich marzeń,
    a gdy się one już spełnią niech
    dorzuci garść nowych marzeń, bo
    tylko one nadają życiu sens!
    :):music::inlove:

Ostatnie edytowanie: 31 grudnia 2016
    agniecha$ lubi to.
  18. SMOD_Atena

Ach zapomnij już o tej choince, masz w zamian ode mnie do wyboru [​IMG] i baw się dobrze w sylwestrową noc :music:

Dziękuję Basieńko i wzajemnie :* :inlove:

Tobie i wszystkim tu do mnie zaglądającym [​IMG]

agniecha$ lubi to.
  19. krasnoludek10

Mam brzoskwiniowy w domu;) Ale Sylwester tylko z piesełem, jednym czatem i tym oto forum:p I z NOT-em, na PS3 się nie nastawiam:D

20. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)