SMOD_Atena

Temat na forum 'Kto jest kim - ekipa' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Atena, 19 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wszędzie widzę gęsi, słodkie to maleństwoxD Ale te hodowlane na farmie słabo mi wychodzą i coś czuję, że SP mi na ten event nie wystarczy:eek:
    Trochę się u mnie ochłodziło i deszcz też pokropił, ale nadal duszno było cały dzień i wymęczona jestem:sleepy:

Irenko i Wika, dziękuję za życzenia i Wam życzę miłej nocy i kolorowych snów.

2. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

Witajcie
    ... myślę ....że.... złota ;)zawitała do Atenki
    Miłego dnia

3. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Irenko, dołączam się do życzeń. :)

Miłego dnia. :)

4. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

maja ....ucieka do Wiki ;) . Wika ma patencik opracowany w jednym paluszku wychodzą... same złote .... przyjmij od Wiki i ode mnie pierwsze wyhodowane unikaty;).....

5. Wika7022

Mam jeszcze takie:

;)

6. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

wiadomo jak się zaczyna od dzikich ....
    to się ma 3 złote....Wiki takie klony .... co na to księga Guinnessa??

7. Wika7022

Księga na to: "Wpisujemy!". :D

8. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

wszyscy niezadowoleni.... a my szczęśliwe....no kto ma zwyciężyć ...jak nie my ..;)
    ...."ZAPROSZENIE " z Gąskami wyslalyśmy....teraz czekamy na odpowiedz....MEDIA w pelnej gotowości czekają na telefon...
    zalatwimy tylko .... w Unii i dostaniemy florki;)

9. Wika7022

A Unii to głowy lepiej nie zawracajmy głowy, bo ma Grecję na głowie... ;)

10. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

Grecja nie ma planu.....a my taaak.... ....galaretka... zagrody ... już gotowe .... czekają ....moje podróżne cale wyperfumowane 2XXXL ....wysylam .... i...mamy ZŁOTE.... i florki nasze ... wszystkie zlote oddamy dla przyjaciól....co ty na to???

11. Wika7022

Tak. ;)

12. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

Jaka zgodność.....jak w dobrym;) starym ;)malżeństwie;)
    Tak buszujemy w domku ATENKI ....ciekawe co ona na to?.... chcialabyś WIKI zobaczyć jej minę....chyba to bezcenne...
    ....burza idzie .......a więc .....do jutra ....jak będzie prąd....
    ....kolorowych snów WIKI i ATENKO

13. Wika7022

Do zobaczenia. :)

14. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

hej Atenko;)

15. SMOD_Atena

Cześć Wam :)
    Irenko mi Wasze buszowanie nie przeszkadza, przynajmniej temat pajęczynami nie zarośnie ;)
    Niemniej jednak Wika do Ciebie mam małą prośbę. Wiesz, ja często jestem w różnych działach i tematach i gdzie bym nie zajrzała, prawie wszędzie widzę Twoje posty. I tutaj moja prośba - zwolnij trochę i zastanów się czy aby przypadkiem we wszystkich tematach, w których piszesz, Twoje posty są na miejscu i czy przypadkiem się komuś nie narzucasz ( tu mam na myśli dział Gracze, ponieważ tam są takie "prywatne" kąciki) tak że trzeba mieć trochę taktu i wyczucie. Bardzo proszę zwróć także uwagę na to, aby nie łamać punktu Regulaminu, który mówi o notorycznym spamie i nabijaniu postów. Wiesz przecież że takie praktyki są zabronione i kończą się punktami karnymi, tak że miej to proszę na uwadze :)

Miłego wieczoru wszystkim życzę :)

zagma lubi to.
  16. krasnoludek10

A co na kolacyjkę robisz ;) ??

17. Wika7022

Dobrze, postaram się. :sleepy:

18. SMOD_Atena

Ja nie jadam kolacji Tomku :p

Cieszę się Wika i postaraj się naprawdę, bo już "wpadło mi w oko" kilkanaście wypowiedzi niezadowolonych Graczy, a jak wiemy wszyscy chcą się tutaj dobrze bawić i trzeba mieć na uwadze innych i starać się nikogo nie irytować swoim zachowaniem :)

19. Wika7022

Chcę jeszcze coś dodać, bo jeszcze Krasnal jest tego winien... :(

20. krasnoludek10

Ja:eek: ?? Ależ skądxD Która sygna ładniejsza;) ??