SMOD_Atena

Discussion in 'Kto jest kim - ekipa' started by SMOD_Atena, Nov 19, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -nefretete1-

-nefretete1- Chodząca legenda forum

Hej tak nieśmiało wpadłam się przywitaćxD

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj :)A cóż tak Cię onieśmieliło?Mam nadzieję że nie ja,miło że zajrzałaś ;)
    Pozdrawiam i miłej nocy życzę:)

Tomek takie lato to moje marzenie,a u mnie póki co to pogoda nieciekawa jest :eek:

3. -nefretete1-

-nefretete1- Chodząca legenda forum

Nie no pewnie ,że nie ,raczej nie słyszałam żebyś straszyła;)
    Jakoś mi się tak napisało.Również pozdrawiam i miłej nocki życzę oraz kolorowych snówxD

patrycja9922 likes this.
  4. SMOD_Atena

Straszę tylko siebie rano przed lustrem :D;)
    Noc była miła,dziękuję ale jak zawsze za krótka,dzień minął za szybko i za chwilę znowu noc:eek:
    Miłego wieczoru życzę:)

patrycja9922 likes this.
  5. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

witam

przyniosłam słodkości

Też życzę miłego wieczoru:)

6. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Ewunia. :) Nie ma za co, w końcu ja i tak lubię odkurzać domki na forum. :p;)
    Oj znam ten ból, gdy wydaje Ci się, że doba w niewytłumaczalny sposób się kurczy. :eek: Na szczęście ten okres mi minął i przez długi czas będę od niego uwolniona. :p;)
    A plany na weekend masz? :)
    Czarującego wieczorku życzę. ;)

patrycja9922 likes this.
  7. SMOD_Atena

Cześć Patrycja,dziękuję za pyszności,wczoraj już nie miałam sił ale dzisiaj się poczęstowałam i miłego wieczoru Ci życzę :)

Hej Aniu,w weekendowych planach mam zamiar wysłać Tobie co nie co,bo G&T od jutra będzie ;) Tylko napisz proszę jeszcze raz co potrzebujesz, a ja co będę mogła to wyślę w wolnej chwili i napisz proszę nick z farmy;)

Miłego wieczoru i udanego weekendu już Ci życzę ;)

8. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Ewuniu. :) Chciałabym bardzo Ci podziękować za podarki w G&T, jestem wdzięczna, więc wysłałam drobny souvenir. ;) A ty znalazłaś to, co potrzebowałaś? :)
    Miłego wieczoru życzę. ;)

9. SMOD_Atena

Hej Aniu :) Nie ma za co, szkoda że nie miałam dla Ciebie tamaryndowca :( Troszkę późno o nim napisałaś, ale może przy następnej edycji znowu coś się znajdzie ;)
    Ja zdobyłam kilka rzeczy, których szukałam, ale jeszcze sporo zostało do zdobycia, więc na kolejną edycję też będę miała jakiś cel ;)

Miłej nocy Ci życzę i zmykam ;)

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Cześć wpadłam Cię odwiedzić.. :p
    Przyniosłam Ci prezent:
    W hamaku masz faceta, możesz go zagonić do prac takich jak np. koszenie trawy :p
    Pozdrawiam!

11. SMOD_Atena

Hej Monia ;) Dzięki Ci dobra kobieto :inlove:
    Fajny :D tylko nie chciał wyjść z tego hamaka, ale przekonałam go, że za długie leżenie w takiej pozycji jest niezdrowe i teraz ja się mogę pomęczyć :music::p

Pozdrawiam wzajemnie ;)

SMOD_Wadera* likes this.
  12. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

Witam wieczorkiem !!
    ja też jestem z wioseczki tylko koło Warszawy.....największej chyba w Polsce...:)
    buziol:)....pozdro:) Irena

13. SMOD_Atena

Witaj Ireno ;) Dziękuję za odwiedziny, pozdrawiam wzajemnie i miłej nocy Ci życzę :)

14. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

Witaj Ewo:)wpadłam na chwilkę pożyczyć Ci Miłego Dnia

15. SMOD_Atena

Cześć Ireno, ależ wcześnie wstajesz :eek: Dla mnie to środek nocy jest, no ale ja późno chodzę spać, to i później wstaję ;)

Dziękuję i wzajemnie miłego dnia Ci życzę :)

16. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Dzień dobry :)
    I tu wpadam zapytać się co słychać?:)

17. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

Witaj Ewo:)
    Weszłam na paluszkach...patrzę, że tak słodko śpisz ale zostawiłam zaproszenię na kaweczkę i ciacho:) tak po 11
    Miłego dnia i złotej rybki na początek dnia;)

18. SMOD_Atena

Cześć Krzyś ;) A gdzie Ty byłeś jak Cię nie było ? :p U mnie dobrze dziękuję, a co u Ciebie ? Pozdrawiam ;)
    Cześć Ireno ;) Bardzo dziękuję za kawę, przyda się bo pierwsza coś słabo działa, jak zwykle się nie wyspałam:sleepy:

Pozdrawiam i wzajemnie udanych połowów Ci życzę :)

19. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Ja? Przecież ja tu cały czas jestem :) Jak nie na widoku to zza krzaków:)
    A idzie jakoś, wakacje rozpoczynam i wieeelki odpoczynakxD

20. SMOD_Atena

A jakoś tak wydawało mi się, że dawno Ciebie nie widziałam, może dlatego że się nie rozglądałam, albo w tych krzakach Cię nie zauważyłam :D:p
    Noo no wakacje się zaczęły, w takim razie udanych i nie kończących się za szybko Ci życzę, miłego wypoczynku i pięknej pogody ;)