SMOD_Atena

Temat na forum 'Kto jest kim - ekipa' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Atena, 19 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Hej Ewa o witaminkach pamiętasz?:);)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Hej Czekoladko ;)A dziękuję,na bieżąco multivitaminkę popijam to chyba niedoborów nie mam,ale świeżym soczkiem nie pogardzę ;)
    Dziękuję za pamięć i miłego popołudnia Ci życzę :)

3. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Ewuniu! :) A nie zaszkodzi, gorzej jak się przesadzi. :p Jak się masz? :)
    Taki ponury, senny dzień dziś mam, ehh w końcu to poniedziałek. :sleepy:xD Pogodnego dnia życzę. :p;)

4. SMOD_Atena

Hej Aniu:)No i ja dzisiaj cały dzień jakaś senna byłam,przemęczyłam to ogarniając mieszkanie,a teraz mi przeszła ochota na spanie i do tego jeszcze rymuję:eek: :D

Miłych snów Ci życzę ;)

Anja8787 lubi to.
  5. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Ewuś! :) U mnie pogoda figle stroi różne, że aż się nie chce na dworze przebywać, chociaż dosyć ciepło jest. :p Już mam dość tego tygodnia, taki męczący, tylko czwartek i spokój będzie. xD A co u Ciebie? :) Wspaniałego popołudnia życzę. ;)

6. SMOD_Atena

Witaj Aniu :) Ta pogoda to chyba w całej Polsce taka kapryśna jest i nas nie rozpieszcza :(
    Jedno mnie tylko cieszy,że śnieg nie sypie i podwórka nie muszę odśnieżać xD
    Miłego wieczoru Ci życzę :)

7. Witaj z rana Ewuś :)

Witaminki podano :)

8. SMOD_Atena

Hej Teresko :)Kochana jesteś,takie pyszności od samego rana,dziękuję :inlove:xD
    Pozdrawiam i miłego dzionka życzę Ci :)

9. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Ewuś! :) No na pewno nie rozpieszcza, ale chociaż dziś u mnie sprzyjała, bo słońce wyszło zza chmur. xD W końcu mniej roboty. xD Nie przepadam za odśnieżaniem, choć sam śnieg lubię. xD Jak z samopoczuciem w tej pogodzie? ;) Dziękuję, a ja dobrej nocy życzę. :)

10. SMOD_Atena

Hej Aniu :)
    U mnie nadal,szaro,buro i ponuro,słońce gdzieś uciekło,ale mam nadzieję,że już bliżej niż dalej do wiosny i będzie piękniexD

No i ta pogoda taka męcząca jest,że już śpiąca jestem i zmykam spać,miłych snów Ci życzę :)

Anja8787 lubi to.
  11. Cześć Koleżanko :) Miłego dnia :)
    Dzisiaj słoneczko świeci więc jakoś lżej na sercu się robi :)

SMOD_Atena lubi to.
  12. SMOD_Atena

Cześć Teresko :)
    Dziękuję i wzajemnie,u mnie właśnie też pojawiło się słoneczko,jakie ono śliczne xD;)

Kawę dla Ciebie zrobiłam,zapraszam ;)

13. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Ewuś! :) Mnie to od rana do teraz spać się chce, na nic nie mam siły, na szczęście kartkówkę z chemii napisałam bezbłędnie w tym letargu. :sleepy:xD Słońce mnie odwiedziło, ale ciśnienie mu nie sprzyja.-.- A pogoda ogółem jest ostatnio bardzo rozkapryszona i nie daje żyć. :( A co słychać? :) Za event się zabrałaś? :) Udanego weekendu życzę. ;)

SMOD_Atena lubi to.
  14. SMOD_Atena

Hej Aniu,no ta pogoda strasznie męczy,ja też wiecznie śpiąca jestem :sleepy:
    A to gratulacje za bezbłędnie napisaną kartkówkę xD

Za event się zabrałam,z 1 i 2 zadaniem jakoś poszło,ale zabrałam się właśnie za 3-e zadanie,zebrałam z tych zagród które miałam wystawione i czarno to widzę,chyba nie zdążę zebrać tych 60 tys... PD przez 24 h...ale to nic,akurat w tym zadaniu nie ma itemów na pnącze,ani pnącza,to nie spinam się ;)
    Dziękuję i wzajemnie przyjemnego weekendu Ci życzę :)

Anja8787 lubi to.
  15. amdep

amdep Moguł forum

Witaj Szanowna MODko ;)

Rozglądałam się za Tobą po Forum, troszkę się już zaniepokoiłam, a dziś wreszcie do mnie dotarło, że jest prosty sposób i zapytałam o Ciebie w "nałogach". ;)

I dowiedziałam się wreszcie, czemu nie piszesz na Forum tak długo... pod swoim nickiem. ;)

Ale sukieneczka Twoja prywatna bardziej mi się podobała. :p

Była taka... nastrojowa, w moim ulubionym nastroju. ;)

Natomiast cieszy mnie, że poprzez wstąpienie do Ekipy zostałaś zmuszona do założenia swojego wątku, czyli wiadomo, gdzie Cię zawsze można znaleźć. ;)

16. SMOD_Atena

Witaj Aniu :) No tak,teraz zawsze znajdziesz mnie tutaj,oczywiście dopóki będę w mundurku ;) Szczerze mówiąc to ja troszeczkę tęsknię za tą moją cywilną kiecką,ale i w mundurku jest super,nadal jestem na forum i robię to co lubię- czyli pomagam Graczom,a przynajmniej staram się jak mogę :)
    A co tam u Ciebie?rzadko zaglądasz na nasze forum chyba,albo rzadko się odzywasz :(

Pozdrawiam i miłego dnia życzę:)

17. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Ewuniu! :) Na szczęście dziś się wyspałam. xD Ja popełniłam straszny błąd z serii - bezmyślna Ania, zamiast najpierw przeczytać o co chodzi w pierwszym zadaniu, głupia ja, uruchomiłam zegar (oczywiście jak już obrządziłam calutką farmę).-.-:mad: Myśląc sobie, że o takiej wartości mam dostarczyć plony. Coś mi nie grało, więc odwiedziłam poradnik i się załamałam, że tutaj chodzi o PD i TPD. >:( Ten błąd popełniam dosyć często i jeszcze się nie nauczyłam, że najpierw się myśli, potem się robi.:oops: Dziękuję i wzajemnie. :)

amdep lubi to.
  18. SMOD_Atena

Hej Aniu :) No to nieźle pojechałaś xDale jak to mówią narciarze jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz czy jakoś tak;)
    Co do eventów to zanim event ruszy i się zacznie cokolwiek robić,to trzeba z poradnikiem być za pan brat i wątek eventowy śledzić,a jak ktoś mało czasu ma na forum,tak jak Ty to pytać,pytać i jeszcze raz pytać,zawsze ktoś odpowie i podpowie ;)
    Mi za to często się zdarza zapomnieć o CMJ i dopiero jak zobaczę ile zebrałam,to się okazuje że znowu plama,niestety skleroza nie boli :eek:;)

Pozdrawiam i miłej soboty Ci życzę :)

Anja8787 lubi to.
  19. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Trudno, teraz już nic nie zrobię. xD Trzeba ponieść wszelkie konsekwencje swojej głupoty. xD Jakoś idzie, bo na szczęście miałam jabłecznik z cukinią i jeszcze trochę chlebków marchewkowych. ;) Nawet ciasto ananasowe ktoś mi kiedyś podesłał, więc też się przyda. xD Też zapominam o CMJ albo o dżemie z dyni. xD Tak bardzo boli ta świadomość, że można było zebrać dwa razy tyle za jednym zamachem. :pxD Następnym razem poczytam sobie dokładnie przed rozpoczęciem. Zazwyczaj to robię, ale tym razem nie wiem co mi odstrzeliło. xD Dzięki i wzajemnie. :)

20. SMOD_Atena

Aniu każdy popełnia błędy i musi ponosić konsekwencje,ale najważniejsze żeby uczyć się na nich i ich nie powtarzać ;)
    Gorzej jak się ma sklerozę,wtedy nawet najszczersze chęci nie pomogą,tak jak to u mnie jest czasami :p
    Miłych snów Ci życzę :)

amdep lubi to.