Smod Chris

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 10 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

W nawiązaniu do Twojego postu, to nie dział pytań ogólnych był umieszczone pytanie w tamtym wątku, tylko w pytaniach technicznych, tam chyba można rozmawiać?? Czy też nie?

Decyzji żadnego z Moderatorów nie zamierzam podważać, zgadzam się z nią, ale jak już napisałam argument zostawiłam a tamtym wątku,dlaczego odpowiedziałam na pytanie autorki.

Jeśli usuwacie posty łamiące OWH, czyż nie dobrze by było umieścić informację o tym czynie?
    Sama zanim autorka napisała,że nie widzi postów wczorajszych,zastanawiałam się,czemu tych postów nie ma:)

Proszę nie karać, do PT nie będę pisać,nie mam powodów:)

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

carlain21 obszerne wyjaśnienia otrzymałaś już TUTAJ, Pytania techniczne również nie służą do dyskusji, należą do tego samego działu, jakim jest Pomoc. :)
    Jeśli tego nadal nie wiesz będąc stałym użytkownikiem forum, zapraszam do zapoznania się z Zasady działu :)
    Po raz kolejny także powtórzę, że jeśli masz zastrzeżenia do pracy któregoś z moderatorów, zapraszam do Pomocy Technicznej, zakładając kolejny wątek pomimo moich wcześniejszych próśb i tej kolejnej powyżej podważasz moją decyzję naruszając Regulamin forum. Mam nadzieję, że ochłoniesz i obejdzie się bez konieczności nakładania punktów karnych. :) Polecam Twojej uwadze poniższe punkty Regulaminu i życzę miłego wieczoru. :)Wątek zamykam. :)

-norbijas- lubi to.
  3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Zapewniam, że tak w przyszłości będzie, post usunęłam ja i ja nie zamieściłam informacji o powodzie jego usunięcia, za co przepraszam.

carlain21 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.