Opinie Smaki sezonu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 10 grudnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Ja również dotarłam do końca, pnącze już pracuje, ze skrzynki niestety bajkowe źródło. GT miałam 50, wykupiłam 1 dodatkowy item Czas na słodką przekąskę, sieję dalej może jeszcze coś wypadnie. Trzymam za jeszcze grających kciuki i życzę powodzenia.

Edit:
    Nakarmiłam trzy skrzynki i wypadło 5 GT., jest szansa na uzbieranie co nie co

Ostatnie edytowanie: 15 grudnia 2025
  2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Tak powinno wyglądać:

wtedy wystarczy podlać SN i masz 1s krokus.

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

4. duzy6666

duzy6666 Generał forum

dziękuję za odpowiedź a arbuz sześcienny?;)

dzięki Rysiu na Ciebie zawsze można liczyć :p

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 grudnia 2025
  5. LAZYMEN

LAZYMEN Okazjonalny autor

Dosiałem jeszcze roślinek i po zakończeniu eventu dałem łakomczuchowi 20 kubeczków, no i brak zaskoczenia ani razu nie wypadły GT. Tak więc już wyłączyłem śnieżne pole żeby mnie już te dwa nicponie nie ... denerwowały -.-

Ostatnie edytowanie: 16 grudnia 2025
  6. Miśka84

Miśka84 Stary wyjadacz

Kogo lepiej karmić?
    Zeby mieć pnącze?

hiacynta i Aisha1969 lubią to.
  7. AngelGina

AngelGina Generał forum

Jeżeli chodzi o pnącze, to nie ma różnicy kogo się karmi, bo Chomik Maks chce kakao i daje jeden krok w zadaniach, natomiast Kret Szymek chce pianki- one wymagają podwójnej ilości roślinki i wypadajek do produkcji, ale daje dwa kroki, więc wychodzi na to samo :)
    Różnica jest w prezentach, które te postacie dają w zamian za karmienie, więc to już indywidualna sprawa, co chcemy wytargać z nagród ;)
    Chomik daje dodatkowo, losowo talary, których Krecik nie da, a za te talary można coś kupić w sklepiku, np. dodatkowe itemy, czy zagadkowe zagrody, sadzonki, są też inne fanty :)

8. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wielki mistrz forum

dobrze, że nie robię tego z SN, śmiegłem, CMJ, ani 100%, bo postacie dają same skarpety i zagrody...

hiacynta i nikolabln lubią to.
  9. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

U mnie talarki leciały nieźle. Mam itemy i wszystkie zagadkowe.
    Dzisiaj jeszcze jeden zbiór eventówki i kończę evencik. Na chwilę stawiam itemy na polanki. 8)
    Trochę boję się stawiać zagadkowe zagrody, bo pomarańczowe bobry i żółwie u mnie królują...

hiacynta, nikolabln oraz AngelGina lubią to.
  10. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

czy ktoś z Was po ukończeniu 113 karmień dostał talary ?
    ja karmiłam tego stwora wczoraj ponad limit i ani razu mi dziad jeden nie dał

hiacynta, nikolabln oraz AngelGina lubią to.
  11. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

U mnie wczoraj było to samo ani jeden talarek zobaczę jutro a z piccolo wielozadaniowiec.

hiacynta i AngelGina lubią to.
  12. morelowesady

morelowesady Aktywny autor

Jeszcze się męczę,bo miałam małą przerwę weekendową.
    Rano odbiorę piccolo,a póki co ze sklepiku wzięłam itemy i skrzynki.Na nic więcej nie było talarów,ale dobre i to.Jestem zadowolona.
    Pnącze odpalę rano.
    Nie mam kasztanka żeby robić wypadajki jednosekundowymi roślinami,ale uszlachetniłam goździka i z kesrstsolem i białą niewinnością oraz z wcześniejszymi uszlachetnieniami rośnie 49 minut,a z quupą nawet 44.Polecam młodym farmerowiczom!
    Powodzenia walczącym!

13. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Dzisiaj na 20 karmień Maksiu dał 10xGT to karmimy dalej a i koło na koniec eventu się odblokowało.

hiacynta, AngelGina oraz morelowesady lubią to.
  14. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Dzisiaj na 17 karmień nie dostałam żadnej nagrody , nawet po przelogowaniu

AngelGina, hiacynta oraz nikolabln lubią to.
  15. Miśka84

Miśka84 Stary wyjadacz

Potrzeba wylotek na 2 kakao

hiacynta lubi to.
  16. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Maks karmień 105
    Szymek 30

GT 70

piccolo kwieciste

i nowość klon cienkolistny

hiacynta, AngelGina oraz aleksandra lubią to.
  17. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Słabo się staracie jako "przypominajka". Zapomniałam o sklepiku. Tylko część GT w nim wykorzystałam. Trudno...

hiacynta lubi to.
  18. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.