Opinie Smaki sezonu

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 10 grudnia 2025 o 09:05.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. marynia53

marynia53 Cesarz forum

No i koniec i tylko 70 GT.

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Na itemy wystarczy.;)xD
    Ja na razie zgarnęłam 75 GT, ale jeszcze trochę kakałka czeka na Maksia, może jutro się zlituje.:)

3. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

u mnie az całe 35 GT i co z nimi mam zrobić mam nadzieje ze jutro cos wskoczy

4. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

ja wiecej mialem GT wykupilem jeden item i troche drobnicy i zapomnialem sprawdzic dalej jak nie mialem nicGT dopiero zajrzalem i co slepemu po oczach jak nie zobaczyl drugiego itemu i musze na drugi tez jutro uzbierac mam okolo 20 ukrecone i z rana bede probowal z rana skonczyc pnacze jest ale drugiego itemu brak

5. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

xD

xD na jeden tez mam jak jutro nie wpadnie to pnącze szare bedzie -.-

Cytat oddzieliłam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 grudnia 2025 o 19:42
  6. memlak

memlak Wielki mistrz forum

To może dawał więcej skrzyń bonusów ?
    Mnie dawał sporo GT na 2 itemy, 2 skrz. farm. bonusów, 7 zag drzewek ,ale za to skrzyń z bonusami słabo:)

hiacynta, bogusiania oraz kalinamala lubią to.
  7. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Mam tak samo jak Ty
    - 113 karmień wczoraj odskuteczniłam i od Maksia tylko 55 talarków (czyli 11razy) + te z paska postępu więc na itemy starczyło a do tych pozostałych 5-ciu może jutro chomiś coś dorzuci i coś tam ze sklepiku Mietka sobie jeszcze wybierze :music:
    A u mnie wręcz nagminnie dawał sianogrosze - choć i tych skrzynek bonusów trochę rzucił ale w nich też... nic coby ucieszyło :p

8. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Czy po zrobieniu wszystkich zadań dostaliście jakieś GT ? Bo u mnie nic .
    Ta "losowość " jest denerwująca .

9. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

10. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

11. klonek68

klonek68 Generał forum

113/113 ukończono xD ale sieję dalej może jeszcze talarki wyskoczą;)

12. LAZYMEN

LAZYMEN Czeladnik forum

Event skończony, pnącze postawione razem z tymi z eventu miałem 95 GT. roślinki zostało na 7 dodatkowych kubeczków kakao może coś jeszcze wpadnie. Z piccolo wypadła "chomicza muchołapka", zawsze mogło być gorzej :sleepy: .

Gratuluję tym co skończyli i trzymam kciuki za tych co jeszcze walczą.

13. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Pnącze zdobyte w tym 75 GT myślę że jest ok.

hiacynta, bogusiak80 oraz AngelGina lubią to.
  14. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Jeszcze troszkę do końca - 92/113. Dzisiaj na 4 karmienia - 15 GT, 5 GT, 5 GT :) W sumie na 92 wypitego przez Maksa kakao wpadło już 100 GT. Powodzenia dla jeszcze walczących i gratki dla tych, którzy skończyli event :)

Ostatnie edytowanie: 15 grudnia 2025 o 11:33
  15. AngelGina

AngelGina Generał forum

Dobrnęłam do końca, czyli do skrzynki Piccolo, jeszcze nie wiem, co kryje, bo na razie czeka w pasku, aż jej przygotuję zacne miejsce na leśnej polanie ;)

Za przygotowanie 113 sztuk kubeczków z kakao i obdarowanie nimi chomika dostałam:
    22x PD
    20x po 2 Zośki (w sumie 40 szt.)
    19x SG
    14x sadzonka "Vela"
    13x po 5 talarów (65 szt.)
    12x po 4 SN (48 szt.)
    9x sadzonka "Tajwan"
    4x skrzynia bonusów

16. duzy6666

duzy6666 Generał forum

witam a u mnie nie działają rośliny 1 sekundowe np. arbuz sześcienny nie wiem o co chodzi co musi być w slotach bo już jestem cała głupia:cry:

hiacynta lubi to.
  17. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Żeby mieć rośliny 1s to trzeba je uszlachetnić w Szklarni.Uszlachetnienie Miłość do SN + pnącza działające na użyty SN + w slotach Biała niewinność + Kerstsol i użycie SN dają 1s rośliny.

Ostatnie edytowanie: 15 grudnia 2025 o 13:30
  18. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

107 karmień - 55 talarków z czego 20 z nagród gwarantowanych czyli chomik dał mi "aż" 35 talarków...bez komentarza

AngelGina, hiacynta oraz bogusiania lubią to.
  19. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

112 karmień i 45 talarów łącznie z tymi gwarantowanymi taaa losowość farma jego mać

bogusiania, AngelGina oraz hiacynta lubią to.
  20. duzy6666

duzy6666 Generał forum

no tak ale krokus uszlachetniony działał bez pnącza z białą i kerstolem i tak samo arbuz sześcienny :eek:

bogusiania i hiacynta lubią to.