Opinie Smaki sezonu

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 10 grudnia 2025 o 09:05.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Montwa

Montwa Baron forum

Tak, Ewka, właśnie tak. xDxDxD

Rozgryzłaś mnie. ;)

.

2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Ale ale jedne kakao jest jako wypadajka -misje weekendowe a drugie kakao jest produktem z młyna- obecny event od godz.14, tu nie ma prawa się nic mylić.

Aisha1969 i AngelGina lubią to.
  3. AngelGina

AngelGina Generał forum

Oświeci mnie ktoś, co to są za kwiaty- pułapki? Nie mogę sobie skojarzyć, żebym o nich słyszała, gdzie je można zdobyć, a wnioskuję, że to coś wspomagającego do roślin, w kategorii inne?

Z eventu chciałabym wyrwać właśnie te pnącze z plusem dla "innych", zbieram takie gałązki, przy okazji uruchamiam wszystkie, nie sprawdzam co do czego :D ale zawsze wolę mieć ;)

4. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Jeśli się nie mylę to kwiaty -pułapki to roślina -inne na 270 lvl

5. AngelGina

AngelGina Generał forum

Dziękuję za odpowiedź :)
    Mam dopiero 246 poziom, więc daleko mi do tych rarytasów ;) ale takie dodatki, typu +1, można już sobie zbierać :D

6. Montwa

Montwa Baron forum

Tak, to ostatnia roślina jaką mam.
    Nie patrzyłem prędzej, ale dzięki Izie się tym zainteresowałem.
    Nie dość, że daje więcej PD przy zbiorach, to ma też większą wartość w stodole.
    Więc pod kątem Dożynek w sam raz.
    A też w szkarni ma uszlachetnienie Miłość do SN, czyli można go zbierać w 1s.

7. -*Zorro*-

-*Zorro*- Forumowy żółtodziób

Jak to mówią: maszyna losująca ruszyła:music:

hapsak89, Aisha1969 oraz gosiunia007 lubią to.
  8. AngelGina

AngelGina Generał forum

Dziękuję za wyjaśnienie :)
    Teraz tym bardziej nie będę mogła się doczekać tego poziomu i nowej roślinki ;)
    A takich dodatków do kategorii "inne" troszkę mam na pnączu, przyda się i następne, co prawda, nie podoba mi się ilość roślin do wysiania w tym evencie, ale dla gałązki się postaram :)

6elka4, Aisha1969 oraz Montwa lubią to.
  9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Kwiaty pułapki owszem, lepsze od szarłatu.
    Więcej PD, więcej SG, ale tylko nominalne, rosnąc 1s.
    W przeliczeniu PD/h, SG/h, wypadają słabiej.
    Na razie zostanę przy szarłacie, chociażby ze względy na drewniany młot.

I nie sądzę, żeby 'kwiaty pułapki' były rewolucyjne dla przyszłych dożynek (TOP).

Oczywiście jako badyl 1s pod wylotki są jak najbardziej użyteczne.

10. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

A u mnie "falstart" eventu w moim wykonaniu, a mianowicie- chciałam usunąć drzewa które rosły po bokach
    a usunęło mi zasianą co dopiero roślinę eventową. Sama zgłupiałam już czy ja źle zaznaczyłam
    czy jest jakiś błąd w grze. Nie mogłam posiać rośliny kombajnem tylko ręcznie. Przy takim początku
    event chyba sobie odpuszczę, po co mam się denerwować.

11. Montwa

Montwa Baron forum

Rysiu, ale nikt nie powiedział, że będą rewolucyjne. :p
    Zresztą ja wszystkie dożynki, tzn. całe 3 sztuki zaliczałem zwierzyną z oprysków.
    Szarłatu nawet nie mam uszlachetnionego.

Ale jeśli ktoś ciągle czeka na piąty oprysk i musi się do dożynek posiłkować roślinami, to zawsze trochę lepiej kwiatem-pułapką niż szarłatem.
    ;):p

.

12. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Ja jeszcze dodam że nie potrzeb a do nich żadnego pnącza. Nazbierałem już 500 tysięcy :)

13. -stamps-

-stamps- Czeladnik forum

W 5 farmach o różnych dodatkach bonusowych - wypadło równo po 404 batoniki czekoladowe !!!!
    Jak tu wierzyć w prawidłowość działań bonusów ???? !!!!

Aisha1969 lubi to.
  14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

15. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

nie spodziewam się rewolucji ,ale dziś z ulgą przyjełam ostatnie uszlachetnienie czyli miłość do SN z pola wylatywało 51 sztuk więc zapas się odbudował,a przy okazji wylotki :)

16. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

17. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

ale trzeba miec kwiaty pulapki i piaty oprysk ale nie ma co sie poddawac moze kiedys zebym nie usnal moze bym byl wyzej na topie zuzylem tylko 1/3 zapasow pozdrawiam

Aisha1969, Montwa oraz hlnrys lubią to.
  18. 6elka4

6elka4 Baron forum

Losowość już działa.
    Dopiero przy 15 karmieniu 5 GT.
    8)8)8)
    Czuję że szału nie będzie.
    Powodzenia Farmerzy.

19. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Mnie po 113 karmieniach udało sie wykupić itemy ,bonusowe skrzynki,żetony pomarańczowe i czerwone i pozostało jeszcze na jedną tajemniczą zagrodę duduków:)

20. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Aaaa gapa ze mnie, jednak serio jestem jeszcze bardziej zmęczona niż zazwyczaj, skoro tak oczywiste błędy robięxDxD
    Dzięki za sprowadzenie na ziemię :p

Też tak mam ;) zbieram i kolekcjonuję każdą gałązkę jaką zdołam nabyć i codziennie o mniej więcej tej samej porze uruchamiam wsio jak lecixD

agniecha$, Aisha1969 oraz AngelGina lubią to.