slot

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika branicka501950, 19 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

jak mam wprowadzić nowy slot z uszlachetnionych gozdzikow- zaznaczam ze mam wolne miejsce a nie mogę nic zrobić bo nie [podswietla mi się na zielono. nadal mam szare okienko

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy po zdobyciu uszlachetnienia wylogowałaś się i ponownie zalogowałaś do gry ? Jeśli nie, to zrób to proszę i sprawdź jeszcze raz czy problem nadal występuje czy też uszlachetnienie włożyłaś do wolnego slotu bez problemu ?

3. branicka501950

wylogowałam się i nadal nie mogę wpisac do wolnego slotu gozdzikow- w innych mam wpisane orzechy, grzyby i róże

4. SMOD_Atena

Dostępne, bezpłatne są od 40-go poziomu 4 sloty.
    Czy możesz wkleić screen Twoich slotów ?

5. branicka501950

ja mam 4 sloty, dostępne, wczoraj udało mi się zdobyc uszlachetnienie z sn i usunelam dotychczaowy jaki miałam, odczekałam 24 godziny i dziś chciałam umieścić i nie moge( screenow nie umiem wklejać bo jestem starsza osoba ) umiem tylko grac

Flipkowo lubi to.
  6. SMOD_Atena

Jeśli minęły 24 godziny od usunięcia ze slotu poprzedniego uszlachetnienia to nie powinnaś mieć problemu z włożeniem nowo zdobytego. Pod slotem jest zielony przycisk " Dodaj " , jeśli u Ciebie jest szary to prawdopodobnie nie minął jeszcze ten czas i musisz czekać. Jeśli jednak uważasz, że 24 h już minęły i nadal masz problem ze slotem to zapraszam do PT : >>>klik<<<. Z pozycji forum nie mam możliwości aby sprawdzić co się dzieje na Twoim koncie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. branicka501950

Dziekuje za odpowiedz- napisze do pt

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Mam nadzieje, że uda się wszystko wyjaśnić.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.