slot na bonus

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lusiowe_pole, 20 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lusiowe_pole

lusiowe_pole Okazjonalny autor

witam,

wzielam dzisiaj czekoladowy croissant..powinno byc na zboza na polach dla Zboza +3...
    mam male pola i normalnie po pnaczu mam z malego pola 4 sztuki czasami 5...myslalam, ze biorac Croissant bede miala zbior 7 lub 8 ...a mam 5...sprawdzilam dokladnie..do magazynu "wpada" mi 5 sztuk….i nie rozumiem dlaczego?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

lusiowe_pole witam.

Standardowo z małego pola otrzymujemy 2 roślinki, tak że z użyciem czekoladowego croissanta, który daje +3 będziemy mieć 5 sztuk, tak powinno być.
    Co masz na myśli pisząc "..normalnie po pnaczu mam z malego pola 4 sztuki czasami 5..." ?

3. lusiowe_pole

na pnaczu jest +1 warzywa…+1 kwiaty..+ 1 zboza...do tej pory korzystalam z chutnej ale teraz wzielam croissont..myslalam, ze bedzie wiecej , a wlasciwie mam tak samo...5 sztuk...moja kolezanka uzywa chutnej i np. dzisiaj z pomidorow tez ma zbior 5 sztuk...z tego wniosek, ze chutnej jest lepszy bo +2 dotyczy wszystkich upraw...dziekuje Atenko za informacje...milego dzionka Tobie zycze

4. SMOD_Atena

Bardzo proszę. Jeśli masz w slocie aktywny czekoladowy croissant to z małego pola tak jak napisałam, otrzymasz 5 sztuk roślin z kategorii Zboża na farmie i wyspie, a jeśli do tego aktywujesz przed zbiorem odpowiedni rząd chmur czyli rząd z eventu Podróż w czasie 2018 to wtedy otrzymasz 6 sztuk z kategorii Zboża ale tylko na wyspie, na farmie bonus z pnącza nie działa i otrzymasz tylko 5 sztuk. Przy użyciu chutneya marchwiowo-jabłkowego otrzymasz o 1 sztukę mniej, czyli odpowiednio na wyspie 5 a na farmie 4.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem na temat bonusów:

oraz z tabelą, która zawiera opisy wszystkich rzędów z eventów, wyprzedaży lub misji na Cudownym pnączu: [​IMG]

Czy w związku z powyższym mogę jeszcze w czymś Ci pomóc?

Wzajemnie miłego dnia życzę.

5. lusiowe_pole

dziekuje..zrozumialam :)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.