Slot na bonus, kategoria srebrna.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewik63, 12 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewik63

Ewik63 Forum Pro

Proszę o odpowiedź, czy coś się zmieniło? Zauważyłam że teraz są tylko trzy miejsca na tą kategorię, a jeszcze wczoraj umieściłam tam dużo więcej wspomagaczy.

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

przewiń strzałkę w bok

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Srebrne sloty są 4, żeby wyświetliły się wszystkie to trzeba kliknąć na strzałkę po prawej stronie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

chrumcia91 dziękuję za pomoc.

4. Ewik63

Ewik63 Forum Pro

I właśnie tak robię, gram nie od dziś. Na 1 stronie jest 1 slot a po przejściu na drugą stronę są tylko 2 sloty. Zrobiłam screna tylko nie bardzo wiem jak tu wstawić.

5. SMOD_Atena

Niemożliwe, na 1 stronie są 2 srebrne sloty :

i po kliknięciu w strzałkę kolejne 2. Sprawdź proszę jeszcze raz, być może w jednym slocie masz włożony jakiś bonus?

6. Ewik63

Ewik63 Forum Pro

Jak pisałam nie bardzo wiem jak wstawić screna. Ale na pewno mam tylko trzy miejsca. nie ma co ciągnąć tematu. Sprawdzę jutro jeszcze raz. Ale dzięki za próbę udzielenia odpowiedzi. temat do zamknięcia. Dobranoc.

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam, dobranoc.

Na przyszłość w razie potrzeby zapraszam do zapoznania się z poradnikiem: Jak zrobić screena.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.