slodka niespodzianka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jasko54, 22 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jasko54

jasko54 Stały bywalec

kupilam rzad chmur slodka niespodzianka za sianogrosze ale nie mam itemow skad wziasc czytalam wiele razy ale nie rozumie niestety zrozumialam ze jeden rzad bedzie do zdobycia w zadaniu trzy kupilam w tym dwa za pieniadze i to wszystko dziala tylko tego jednego nie rozumie tego za sianogrosze pomuzcie mi prosze zrozumiec bo to co pisza nie jestem w stanie zrozumiec dziekuje

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

jasko54,jest informacja w poradniku, więc polecam dokładną lekturę poradnika:
    "Na gałązce będzie do postawienia 5 itemów w rozmiarze 1*1, które zdobędziemy w nadchodzących eventach.

UWAGA! Rząd będzie w sprzedaży dopóki będzie możliwość zdobycia itemów."

Jeszcze jakieś pytanie w temacie?

3. jasko54

jasko54 Stały bywalec

czyli jak kupilam teraz to nawet po skonczeniu tego obecnego ewentu nie uruchomie czy dobrze zrozumialam

4. qubasko

qubasko Mieszkaniec forum

niestety w tym evencie jest tylko jeden item do zdobycia

5. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

No niestety ale nie da rady, bo potrzeba zrobić jeszcze 4 eventy, żeby dostać potrzebne itemy do pnącza.

leloszek373 lubi to.
  6. jasko54

jasko54 Stały bywalec

dziekuje bardzo za wyjasnienie zrozumialam dokladnie mozna temat zamknac pozdrawiam

leloszek373 i draculik34 lubią to.
  7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.