Sledzenie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 24 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Zauważyłam, że 3 trzech moich sąsiadów " śledzi" moje posty, wpisy. Bardzo mi się to podoba i też chciałabym być na bieżąco z ich wpisami na forum, tylko oczywiście nie wiem jak to zrobić. Proszę o instrukcję.
    Drugie pytanie. Proszę o rozszyfrowanie skrótów MOD i SMOD.
    Pozdrawiam :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Aby śledzić posty i aktywność Graczy klikasz na wybrany nick/awatar Gracza i w okienku klikasz na napis "Śledź"

MOD - Moderator forum,
    SMOD - Super Moderator forum.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Również pozdrawiam.

3. Sekme

Sekme Generał forum

Dodam tylko jeszcze, że aby realnie móc kogoś śledzić, ten ktoś musi śledzić nas. Jeśli tylko my naciśniemy Śledź, a on nie, to nic z tego. Przynajmniej tak ta funkcja działała na początku, ale nie myślę, że od tego czasu coś się zmieniło ;)

4. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Ale gdzie klikam w nick/awatar? Muszę gdzieś znaleźć jego wpis? Czy jest jakiś inny sposób na wywołanie nicka?

No ale mnie właśnie o to chodzi :)

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 maja 2017
  5. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

6. SMOD_Atena

Przycisk Śledź znajdziesz też tutaj:

ś.jpg

Tu kliknęłam na Twój awatar, ale Ty oczywiście musisz kliknąć na awatar wybranego Gracza.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Graczom dziękuję za pomoc.

Sekme nie takiej ma konieczności, Ty np.. możesz śledzić mnie, a ja Ciebie nie muszę i odwrotnie.

7. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

No zaraz zobaczę czy się uda, ale najbardziej ucieszyło mnie rozszyfrowanie słowa: śledź. Myślałam, że są różne strony profilu : śledź , płotka, dorsz. hihihi :) Możecie się śmiać, bardzo śmieszne, naprawdę :)
    Ale kto pyta nie błądzi hihihi:)
    Idę walczyć ze śledziem. Dziękuję. Zamykamy

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, miłego śledzenia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.