skrzynki zwyciezcow powtarzanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzakk, 25 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

witam, jednego nie rozumiem, czemu niektóre nagrody w skrzynkach sa podwojne?

i jest mniejsza szansa na zdobycie innych,

mam tu na myśli,

np. 25 super nawoz i 50 super nawoz, TNZ 15 i 25 podobnie, farmarki 3 rodzaje itd.

rozumiem ze tam jest losowość, ale wieksza ilość tego samego rodzaju zmniejsza szanse na jakas fajna zagrodę czy item :D

plus tego to ze można trafic farmarki więcej, oki pozdrawiam, wiem ze tego i tak nie da się zmienić bo to tworcy tak wymyślili, :)

dla każdego cos miłego, :)

tak tylko spytałem ogolnie, w końcu dzial pytania ogolne, więcej nie mam, nawet nie oczekuje logicznej odpowiedzi bo i tak już sam sobie odpowiedziałem :)

ale... rozne losowości w roznych skrzynkach czy podobnych pozozstawiam do rozważenia przez tworcow gierki :)

____

edit. przykład ilościowy był podany na podstawie skrzynki nr 6 :) pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

cyfrzakk tak jak napisałeś, takie losowe nagrody ustalił Producent tej gry a skoro innych pytań nie masz to tutaj wątek zamykam. Do zamieszczenia opinii na temat eventu i nagród zapraszam do wątku dyskusyjnego: >Zabawa z piniatą, czyli 8. urodziny Farmeramy!<.

Również pozdrawiam i miłej nocy życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.