skrzynki renzo

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by -mala159-, Aug 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

mam pytanie do MODow czy wszystko jest prawidlowo z kupnem skrzynek w Renzo,mam w newsach do kupienia dwie skrzynki,w 1 jest 100 wejsciowek a w 2 300 wejsciowek ,niestety ale cena za skrzyneczke jest 39 zl i pokazuje tylko 300 wejsciowek czyli co tej za 100 wejsciowek nie mozna kupic?? :(

2. gadek

gadek Fanatyk forum

U mnie można obie kupić,mniejsza jest połowę tańsza.

3. -mala159-

niestety ale u mnie obie sa w tej samej cenie :(:(,wyczyscilam wszystko,zmienilam przegladare i tak samo,kicha :(:(

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-mala159-, w takim razie pozostaje napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej, tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. -mala159-

tak,czy jak kiedys kupilam ta mala skrzynke to teraz nie moge jej juz kupic i zostaje do kupienia tylko ta duza?,bo na syna koncie sa obie do kupienia.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-mala159-, no jeżeli już kupowałaś koszyk to jak wynika z poradnika EVENT: Wesołe miasteczko Renza:
    W takim razie pisanie do PT jest bezcelowe, ponieważ zakup tego mniejszego pakietu możliwy jest tylko raz. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

-mala159- likes this.
  7. -mala159-

i teraz jest wszystko jasne ;),szkoda,ze mozna tylko raz kupic :(,dziekuje,zycze milego popoludnia :)

mozna zamknac.

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję i życzę miłego popołudnia. :)
    Skoro można to temat zamykam. :)

Thread Status:
Not open for further replies.