Skrzynka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 31 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Właśnie przeczytałem na temat skrzynki, sprawdziłem w inwentarzu i nie mam ich , czyżby przegapiłem? a zaznaczam że ukończyłem ewent w całości

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

genetix25, jak czytamy w poradniku eventowym Komiks VIII - Klient ma zawsze rację:
    "UWAGA! Wygrane w pierwszym zadaniu narzędzia znajdziecie w Inwentarzu, w zakładce "Przedmioty specjalne". Narzędzia w postaci skrzynek domyślnie zapisują się jako "Towar konsumpcyjny"."
    Skrzynki można otworzyć w dowolnym wybranym przez Gracza czasie. Jeżeli nie otworzyłeś jeszcze swojej skrzynki i nie ma jej u Ciebie w inwentarzu pozostaje napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej gdyż z pozycji forum nie jestem w stanie sprawdzić Twojego konta :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Mod ale po ewencie powinienem mieć ?

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

genetix25, jeżeli jej nie otwierałeś powinna u Ciebie być. Takie otrzymałam informację, niestety swoją skrzynkę już otworzyłam więc sprawdzić nie mogę. Jak już pisałam jeżeli skrzynki nie masz i nie otwierałeś napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej, tam sprawa zostanie wyjaśniona :)
    Czy mogę tutaj jeszcze w czymś pomóc? :)

5. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Daj mi screna gdzie szukać , wiem że jest póżna noc ale ja bardzo póżno z pracy wracam więc nie wiem o której jutro zajrzę ,
    może ja żle już szukam

6. anna_el

anna_el Czeladnik forum

czy możliwe jest by ktos mi wytłumaczył jak otworzyć te 500 skrzynek z eventu .Anna

7. Wystarczy zerknąć na kilka postów wyżej tam MOD_Wadera dokładnie wyjaśniła jak otworzyć skrzyneczkę :)

Wygrane w pierwszym zadaniu narzędzia znajdziecie w Inwentarzu, w zakładce "Przedmioty specjalne". Narzędzia w postaci skrzynek domyślnie zapisują się jako "Towar konsumpcyjny".

8. miekinia

miekinia Okazjonalny autor

Mam w inwentarzu skrzynki ale nie wiem jak je otworzyc. Prosze o podpowiedz.

9. PaulinkaG1904

PaulinkaG1904 Aktywny autor

musisz na nią kliknąć tak jak byś chciała coś postawić np. na głównej łące. wtedy pokaże się okienku w którym będzie widać ile jakich narzędzi dostałaś

10. miekinia

miekinia Okazjonalny autor

Dziekuje za podpowiedz.

11. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

genetix25, udało Ci się rozpakować narzędzia?

12. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Mod znalazłem tą skrzynkę i kliknąłem na nią i nic się nie dzieje ,nic się nie otwiera i nic nie przybyło bo cześcowo zapisałem sobie ile narzędzi mam
    Najlepiej zrób screna i po kolei napisz mi po[ polsku ]

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę opis z poradnika :

UWAGA! Wygrane w pierwszym zadaniu narzędzia znajdziecie w Inwentarzu, w zakładce "Przedmioty specjalne". Narzędzia w postaci skrzynek domyślnie zapisują się jako "Towar konsumpcyjny".

Dodam tylko,że pod skrzynką jest przycisk "Użyj".Należy kliknąć ten przycisk i narzędzia zostaną dopisane.

Czy teraz już wszystko jest jasne,czy masz może jeszcze jakieś pytanie?

14. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Dołączę się w tym samym temacie.
    Mam 10 skrzynek i nie mogę ich otworzyć.
    Klikam "użyj" i nic. Jak było 10 tak jest. Próbuję już od wczoraj. Przed chwilką następne podejście - i nic. Jest 10.:p

15. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

GoskaK, proszę Cię o zapoznanie się z tym Oficjalnym Ogłoszeniem, być może problem ze skrzynkami wynikał z nieudanej naprawy, za to teraz wszystko powinno już działać :)

genetix25, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

16. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Mod
    mam pytanie do puki nie znajdę tych skrzynek
    Powiedz mi tak
    wchodzę do stodoły i nigdzie nie ma przedmioty specjalne , wchodzę w,, inne ,, i tylko jest skrzynka 500 i równowartość skrzynki , i tam klikałem i nic się nie ruszyło
    A tego screna co mi wysłałaś nie wiem czy w ogóle on gdzieś jest
    Jak nigdy jestem już bezradny z tymi skrzynkami

17. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Ten towar konsumpcyjny... klikasz po lewej stronie w skrzynkę, potem w ikonę z flakonikiem (ozdoby) i w ozdobach właśnie masz ta zakładkę towar konsumpcyjny... Tam trzeba wyszukać skrzynkę i kliknąć użyj.

18. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

genetix25, skrzynek nie ma w stodole są w inwentarzu. :)
    Inwentarz znajduje się w pasku zakładek, jak na obrazku:

Klikasz w "skrzynkę" w pasku zakładek (tam masz "Inwentarz") i tam w zakładkę "Przedmioty specjalne" (to ta ikonka flakonika z kwiatami). Narzędzia w postaci skrzynek domyślnie zapisują się jako "Towar konsumpcyjny". :)

Napisz proszę czy skrzynkę udało się znaleźć i rozpakować :)

19. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Mod
    strasznie było pod górkę , ale już rozpakowałem , dzięki za cierpliwość
    Graczom też pięknie dziękuję
    Pozdrawiam

mozna zamknąć temat

SMOD_Wadera* lubi to.
  20. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W końcu się udało i to się liczy :)
    Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia :)
    Oczywiście temat zamykam :)

Graczom ponownie dziękuję za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.