Skrzynka z punktami opieki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 11 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Codziennie dostaje skrzynki z punktami opieki, ale nic mi nie dopisuje. Gdzie to się sprawdza? Cały czas mam 1 poziom i 6 punktów poważania i nic poza tym. To co dają te skrzynki?

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Bo te punkty poważania dopisują się u każdego kurczaka w tym dolnym pasku, dopiero jak on się zapełni to możesz odebrać bonus, który zwiększy ilość Twoich punktów poważania. Jest to w poradniku napisane:)

3. FarmaBeatki37

Czyli te skrzynki, które niby dostaje, to ich nie dostaje, bo dopisują się do konta kurczaka?

4. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Jak klikniesz na kurczaka to po prawej stronie masz dwa paski - jeden to jest jego postęp w grze (poziom, który ma i ile PD) a poniżej jest drugi pasek i tu dostajesz punkty za wysłanie do niego wiadomości, za wysłanie do niego prezentu (ale tylko tego z puli dla kurczaków) i dopisują się też punkty jeśli kurczak wyśle Ci coś z puli prezentów dla mentora. I jak się ten pasek zapełni to wtedy pojawia się napis BONUS i jak go zbierzesz to wtedy dopisze punkty poważania, które będę widoczne w sklepie mentora.

5. FarmaBeatki37

Ja to jakaś ciemna chyba jestem. Czyli ze te skrzynki to idą na konto kurczaka, który mi je wysyła, a jak u niego zapełni się ten pasek (bonus) to dopiero wtedy dostane te punkty poważania?

6. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

No, mniej więcej tak, jeśli tak Ci wygodniej. A zapisują się jakby u kurczaka każdego z osobna, bo u każdego kurczaka masz takie paski i za każdego kurczaka osobno masz naliczane punkty.

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Kolejne pytania się nie pojawiły w związku z tym temat zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.