skrzynka z narzedziami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -agax3-, 25 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Pytanie mam nastepujace: Wysylamy sasiadom badz otrzymujemy skrzynki narzedziowe w zamian w ramach codziennego prezentu. Skrzynki, ktore otrzymuje gdzies w misjach lub ze skrzyn np sa widoczne w zakladce towarow konsumpcyjnych. I wtedy otwierajac ja widze co otrzymuje. A gdzie moge sprawdzic co zawieraja skrzynki przeslane przez sasiadow? Gdzie w ogole jest ta skrzynka przez uprzejmego sasiada przeslana? Pytanie moze banalne i naiwne ale zwyczajnie ciekawosc mnie zzera :D |Nie widze skrzynek, ktore otrzymuje od sasiadow wiec chce wiedziec co pod ta postacia prezentu sie ukrywa:p

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Gdy otrzymujesz od sąsiada skrzynkę to jest napisane od razu kto podarował i ile sztuk czego było

-agax3- lubi to.
  3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

agucha31 - dziękuję za pomoc.

-agax3- - Dodam tylko, że aby móc zobaczyć od razu, jakie narzędzia otrzymałaś musisz mieć włączoną opcję "pokaż prezenty jako okienko pop up". Włączysz ją w ustawieniach gry (kółka zębate w prawym górnym rogu) -> ustawienia zaawansowane.
    Dodatkowo możesz sprawdzić otrzymane prezenty w dzienniczku zdarzeń - zielona strzałka na dole ekranu.
    Link do Poradnika: >>KLIK<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

-agax3- lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.