skrzynka z narzedziami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dziabes77, 19 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dziabes77

dziabes77 Czeladnik forum

ostatnio wydałem 20fl na skrzynki z narzedziami i fl zostały sciągniete a skrzynek nie ma:(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

dziabes77 z pozycji forum nie do sprawdzenia. Zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj poradnik: >>Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. dziabes77

napisałem ale nikt nie odpowiada:(

4. SMOD_Atena

Wysłałeś zgłoszenie za pomocą formularza kontaktowego zgodnie ze wskazówkami z poradnika, do którego link podałam wyżej?

5. dziabes77

?????

dokładnie,już pare dni temu

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

6. SMOD_Atena

Odpowiedź z PT na pewno otrzymałeś, sprawdź proszę dokładnie swoją skrzynkę odbiorczą, w tym folder Spam i pokrewne, np...Społeczności.
    Zapoznaj się proszę również z tym tematem: >>klik<<

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

7. dziabes77

to oddajcie mi fl!!!!

8. SMOD_Atena

dziabes77 wyjaśnić sprawę ze skrzynkami może jedynie Pomoc techniczna i tak jak napisałam, sprawdź proszę swoją skrzynkę pocztową, bo tam na pewno jest odpowiedź.
    Tutaj ani nie ma możliwości sprawdzenia konta, ani wyjaśnienia tej sprawy.

Czy chciałbyś jeszcze o coś zapytać?

9. dziabes77

nie bede pisał po 10 razy prosze mi oddac fl lub dać skrzynki

10. SMOD_Atena

dziabes77 powtórzę jeszcze raz, z pozycji forum nie mam możliwości sprawdzenia Twojego konta a tym bardziej oddania Tobie florenów czy skrzynek, ja tutaj moderuję forum, odpowiadam na pytania, itp...itd.. Podałam link do poradnika jak skontaktować się z PT. Jeśli nie chcesz przeszukać swojej skrzynki pocztowej bądź napisać jeszcze raz do Pomocy technicznej to Twoja sprawa.

W związku z powyższym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.