Skrzynka z narzędzimi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ***kacper***, 8 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Jak to jest ze skrzynkami XXL? Miałam 3, chciałam otworzyć jedną, zniknęły wszystkie a narzędzi tyle co "kot napłakał" . Czy tak to działa? A w tym samym pasku mam cały stan z dzielnicy rzemieślniczej, czyli CJM, dżemy itd.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skrzynki z narzędziami XXL zdobyte w eventach, np..w ostatnim "Na ryby" zapisują się z inwentarzu/ zakładka "Przedmioty specjalne"/ "Towar konsumpcyjny" i rozpakowują się wszystkie jednocześnie po kliknięciu na napis "Użyj" . W tej samej zakładce zapisują się również Skrzynki z narzędziami zbierane z rzędu "Pnącze Rodzicielskie" na pnączu (5 szt...losowych narzędzi co 9h).
    Sprawdziłam właśnie i jest tak jak napisałaś,czyli znajdują się tam również wszystkie posiadane przetwory. Dopytam czy to jakiś chwilowy błąd wyświetlania czy będzie to jakaś trwała zmiana.

3. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dzięki. Myślałam, że narzędzi będzie więcej , bo XXL, i że pojedynczo można otwierać. Teraz wiem, że nie ma co przechowywać takich "skarbów". Miłego popołudnia.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, wzajemnie miłego popołudnia życzę.
    Jeśli otrzymamy jakieś informacje odnośnie przetworów z dzielnicy znajdujących się w inwentarzu, to zostaną zamieszczone w odpowiednim miejscu na forum.
    A w związku z tym że nie masz już pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.